Το ΖΑΓΟΡΙ, υποστηρικτής της συνάντησης Ακαδημιών Μπάσκετ «Promitheas Park Tournaments»

Το ΖΑΓΟΡΙ, υποστηρικτής της μεγαλύτερης συνάντησης Ακαδημιών Μπάσκετ, “Promitheas Park Tournaments” Facebook Twitter
0

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, σταθερός υποστηρικτής των αθλητικών διοργανώσεων που προάγουν την αξία της ευγενούς άμιλλας, συμμετείχε ως αποκλειστικός χορηγός ενυδάτωσης στη μεγάλη συνάντηση Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης, Promitheas Park Tournaments, που διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο Α.Σ. Προμηθέας Πατρών.

Το ΖΑΓΟΡΙ, υποστηρικτής της μεγαλύτερης συνάντησης Ακαδημιών Μπάσκετ, “Promitheas Park Tournaments” Facebook Twitter

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ με σύνθημα «Το καλό το ‘χουμε μέσα μας» βρέθηκε στο πλευρό των νέων αθλητών και αθλητριών, προσφέροντάς τους την απαραίτητη αναζωογόνηση και ενυδάτωση που χρειάζονται, καθ’όλη τη διάρκεια των αγώνων στο παρκέ. Στο Promitheas Park Tournaments συμμετέχουν διακεκριμένες Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Μέσα από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, οι αθλητές και οι αθλήτριες κερδίζουν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες ενώ μυούνται στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι καθώς δεν υπάρχει τελική βαθμολογία και νικητής είναι μόνο ο αθλητισμός.

Η εκκίνηση του φετινού Promitheas Park Tournaments ήταν γυναικεία υπόθεση, αφού ξεκίνησε με δύο παράλληλα τουρνουά, το Promitheas Park Tournament Κορασίδων και το Promitheas Park Tournament Νεανίδων και στη συνέχεια έλαβε χώρα το τουρνουά παίδων.

Το ΖΑΓΟΡΙ, υποστηρικτής της μεγαλύτερης συνάντησης Ακαδημιών Μπάσκετ, “Promitheas Park Tournaments” Facebook Twitter

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει δυναμικά αθλητικές πρωτοβουλίες, που αποτελούν κίνητρο για τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς ομίλους πανελλαδικά, ώστε να ακολουθούν το όραμά τους και να μυούν στον αθλητισμό τη νέα γενιά σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας, προσφέροντας μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ