LIVE!

WATT+VOLT: Στις 12/5 διοργανώνει το 1ο virtual event για τη θέση Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων

WATT+VOLT: Στις 12/5 διοργανώνει το 1ο virtual event για τη θέση Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων Facebook Twitter
0

Η WATT+VOLT πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά αποδεικνύοντας πως λύσεις υπάρχουν όταν υπάρχει ευελιξία και τεχνογνωσία. Έτσι, την Τετάρτη 12/5 διοργανώνει το 1ο virtual event με τίτλο «WATT+VOLT Σύμβουλος Ενεργειακών Λύσεων Open Event», με σκοπό την προσέλκυση νέων μελών στην ομάδα της και συγκεκριμένα στη θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων στο τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων. Συντονιστικό ρόλο θα έχει ο κ. Γεώργιος Παυλάκος, HR Director της WATT+VOLT.

Μέσα από το event, οι ενδιαφερόμενοι και υποψήφιοι WATT+VOLTers, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία καθώς και τα χαρακτηριστικά της προσφερόμενης θέσης. Κύριο χαρακτηριστικό του event είναι η διαδραστικότητα, μιας και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους, είτε μέσω του live chat, είτε μέσω της φόρμας εγγραφής τους, αλλά και να προωθήσουν άμεσα το βιογραφικό τους στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Για το 2021 στόχος της WATT+VOLT είναι η αύξηση του δυναμικού της κατά 50%, γι’ αυτό αναζητά νέους συνεργάτες για τη θέση Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων, με σκοπό την ενδυνάμωση της εμπορικής διεύθυνσης. Η προσφερόμενη θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων συγκεντρώνει μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως: αποκλειστική τηλεργασία, δυνατότητα εργασίας από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ευέλικτο αλλά σταθερό ωράριο, σταθερό μηνιαίο μισθό, Bonus παραγωγικότητας, ασφαλιστικές παροχές, παροχή υπηρεσιών ενέργειας σε προνομιακές τιμές καθώς και δυνατότητες εξέλιξης εντός της εταιρείας. Όλα τα παραπάνω την καθιστούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης, ειδικά για κατηγορίες όπως μαμάδες, φοιτητές, εργαζόμενους σε αναστολή, αλλά και όσους θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με κλικ εδώ.

Market news
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Όμιλος ΔΕΗ και Πανεπιστήμιο Georgetown συνεργάζονται για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου (Ν.Π.Π.Ε.) στην Ελλάδα

Market news / Όμιλος ΔΕΗ και Πανεπιστήμιο Georgetown συνεργάζονται για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου (Ν.Π.Π.Ε.) στην Ελλάδα

Το Πανεπιστήμιο Georgetown, μέσω του Ν.Π.Π.Ε., θα προσφέρει αρχικά, από το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive Master’s in Leadership και σε επόμενη φάση θα προσφέρει και το διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα M.S. in Environment and Sustainability Management
THE LIFO TEAM
“Lenovo Universe”: Ένα event που τα είχε όλα

Market news / “Lenovo Universe”: Ένα event που τα είχε όλα

Με δυναμικές ομιλίες, διεθνείς συνεργασίες, Lenovo Awards και εμπειρίες υψηλής έντασης, η ετήσια εκδήλωση της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο έδειξε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται εργαλείο καθημερινής παραγωγικότητας και στρατηγικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM