WATT+VOLT: Στις 12/5 διοργανώνει το 1ο virtual event για τη θέση Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων

WATT+VOLT: Στις 12/5 διοργανώνει το 1ο virtual event για τη θέση Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων Facebook Twitter
0

Η WATT+VOLT πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά αποδεικνύοντας πως λύσεις υπάρχουν όταν υπάρχει ευελιξία και τεχνογνωσία. Έτσι, την Τετάρτη 12/5 διοργανώνει το 1ο virtual event με τίτλο «WATT+VOLT Σύμβουλος Ενεργειακών Λύσεων Open Event», με σκοπό την προσέλκυση νέων μελών στην ομάδα της και συγκεκριμένα στη θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων στο τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων. Συντονιστικό ρόλο θα έχει ο κ. Γεώργιος Παυλάκος, HR Director της WATT+VOLT.

Μέσα από το event, οι ενδιαφερόμενοι και υποψήφιοι WATT+VOLTers, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία καθώς και τα χαρακτηριστικά της προσφερόμενης θέσης. Κύριο χαρακτηριστικό του event είναι η διαδραστικότητα, μιας και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους, είτε μέσω του live chat, είτε μέσω της φόρμας εγγραφής τους, αλλά και να προωθήσουν άμεσα το βιογραφικό τους στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Για το 2021 στόχος της WATT+VOLT είναι η αύξηση του δυναμικού της κατά 50%, γι’ αυτό αναζητά νέους συνεργάτες για τη θέση Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων, με σκοπό την ενδυνάμωση της εμπορικής διεύθυνσης. Η προσφερόμενη θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων συγκεντρώνει μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως: αποκλειστική τηλεργασία, δυνατότητα εργασίας από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ευέλικτο αλλά σταθερό ωράριο, σταθερό μηνιαίο μισθό, Bonus παραγωγικότητας, ασφαλιστικές παροχές, παροχή υπηρεσιών ενέργειας σε προνομιακές τιμές καθώς και δυνατότητες εξέλιξης εντός της εταιρείας. Όλα τα παραπάνω την καθιστούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης, ειδικά για κατηγορίες όπως μαμάδες, φοιτητές, εργαζόμενους σε αναστολή, αλλά και όσους θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με κλικ εδώ.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Market news / Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime, παρουσιάζει τέσσερις πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση με το αυτοκίνητό τους.
THE LIFO TEAM
Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ