Μαζί με την αγάπη της για τη φύση, έρχεται και η μεγάλη ευθύνη για την προστασία, τη δημιουργία και την αποκατάστασή της για τις επόμενες γενιές.

 

Γι’ αυτό το λόγο η Timberland έχει δεσμευτεί να φυτέψει 50 εκατομμύρια δέντρα παγκοσμίως έως το 2025, επιπλέον των εκατομμυρίων που έχει ήδη φυτεύσει. Επιπλέον, καινοτομεί συνεχώς για να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της, με ένα όραμα για τα προϊόντα της να έχουν καθαρό θετικό αντίκτυπο στη φύση έως το 2030 – δίνοντας ουσιαστικά περισσότερα από όσα παίρνουν από αυτή.

 

Χρησιμοποιεί το πάθος της για τη φύση και την ενέργεια της μόδας για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πιο πράσινου κόσμου. Προσπαθεί για το καλύτερο, μέσω μιας μακροχρόνιας δέσμευσης για τη δημιουργία καλύτερων προϊόντων, ισχυρότερων κοινοτήτων και ενός πιο πράσινου κόσμου.

 

Στην Timberland, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τα προϊόντα τους με υπευθυνότητα. Εκεί βρίσκεται και η πλειονότητα των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων και, ως εκ τούτου, είναι ο μεγαλύτερος μοχλός της για αλλαγή.

 

Θέλοντας λοιπόν και φέτος να γιορτάσει την Ημέρα της Γης στις 22 Απριλίου, η Timberland Ελλάδας θα προσφέρει το 5% των πωλήσεων της που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 μέχρι και τις 25 Απριλίου, στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός για περιβαλλοντικούς σκοπούς.

 

Δείτε το σχετικό video: εδώ  https://fb.watch/4_vIsQlauQ/  ή εδώ https://www.instagram.com/tv/CN4p5WMKf4Q/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Αποκλειστικά καταστήματα Timberland που συμμετέχουν στην ενέργεια:

Γλυφάδα: Α.Μεταξά 18, 210-8945606

Χαλάνδρι: Χαϊμαντά 20 & Πλάτωνος, 210-6890114

E-shop: www.timberlandshop.gr

 

#NatureNeedsHeroes