Η Imperial Tobaccο επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κυκλοφορεί τις νέες συσκευές PULZE και τις ράβδους iD.

 

Πρόκειται για καινοτόμα προϊόντα νέας γενιάς, αποτελέσματα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας, που έχει επενδύσει διεθνώς γι’ αυτόν τον σκοπό περισσότερο από 1 δις ευρώ.

 

 

Οι συσκευές PULZE προσφέρουν 20 χρήσεις με 1 μόνο φόρτιση, ενώ δεν χρειάζονται χωριστή θήκη για να φορτίζονται (all-in-one).  Διαθέτουν αυτόματη λειτουργία επέκτασης χρόνου χρήσης, καθώς και επιλογή έντασης της γεύσης iD μεταξύ 2 επιπέδων.

 

Οι ράβδοι iD έχουν λιγότερη μυρωδιά, ασυνήθιστα διακριτική, ενώ διατίθενται σε 4 νέες γεύσεις: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας όταν την επιλέξεις. Συνεχής υποστήριξη υψηλής ποιότητας προσφέρεται μέσω της online υπηρεσίας καταναλωτών PULZE CARE

 

 

H Imperial Tobacco Hellas κατέχει ηγετικό ρόλο στην ΝΑ Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα και με ελληνική Διοίκηση, ο συνολικός αριθμός των χωρών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της φτάνει τις 13, με πιο σημαντικές την Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.