Τα PLANET Fitness and More υποδέχονται το μήνα με μία απίστευτη προσφορά

Τα PLANET Fitness and More υποδέχονται το μήνα με μία απίστευτη προσφορά Facebook Twitter
0
Τα PLANET Fitness and More υποδέχονται το μήνα με μία απίστευτη προσφορά Facebook Twitter

Tα PLANET Fitness and More γιορτάζουν την Πρωταπριλιά με μία προσφορά που δεν θα την πιστεύετε! Αποκλειστικά και μόνο για την Πρώτη του Απρίλη, λοιπόν, προσφέρουν την ετήσια συνδρομή* στα 79€!

Mόνο για την Πρωταπριλιά η ετήσια συνδρομή* στα 79€"

Κύριο στοιχείο της πολιτικής των PLANET Fitness and More είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε ΄Ελληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Τάξεις yoga, pilates, orthosomia, tumbaο. Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά, αερόβια. Οποία και αν είναι η διάθεσή σας ή οι προσωπικοί σας στόχοι, στα clubs PLANET Fitness and More θα βρείτε ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσετε την διάθεσή σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας!

www.planetfitness.gr/protaprilia/


*Η εγγραφή κοστίζει €30 για τα νέα μέλη. Για τους φοιτητές, μαθητές και ανέργους παρέχεται έκπτωση 50% στην εγγραφή, η οποία διαμορφώνεται στα €15 (πάντα με τα ανάλογα δικαιολογητικά), ενώ επίσης στη μισή τιμή είναι η εγγραφή εάν γίνει μαζί με άλλο ένα άτομο. Από τέσσερα άτομα και πάνω η εγγραφή είναι δωρεάν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Market news / Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Oι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής βρέθηκαν ανάμεσα σε περισσότερους από 240 μαθητές από 30 ομάδες προερχόμενες από 15 χώρες και επικράτειες, που συμμετείχαν φέτος στο Made to Move Communities Challenge.
THE LIFO TEAM