RUN TOGETHER Athens 2022: Τρέχουμε σε ζευγάρια για καλό σκοπό

 RUN TOGETHER Athens 2022: Τρέχουμε σε ζευγάρια για καλό σκοπό Facebook Twitter
0

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & Saucony επιστρέφει δυναμικά μετά από 2 χρόνια απουσίας και θα διεξαχθεί για 7η φορά στον εμβληματικό χώρο γύρω από το ΟΑΚΑ, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Η Αθήνα υποδέχεται ξανά το πιο fun running event που στόχο έχει να παρακινήσει τον κόσμο να τρέξει ΜΑΖΙ με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε ζευγάρια, για να παροτρύνουμε όλοι τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσει και να αθληθεί ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας ή φυσικής κατάστασης για καλό σκοπό χωρίς το άγχος του χρόνου τερματισμού.

Στο Run Together Athens 2022 τρέχουμε για καλό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί για τις ανάγκες του σωματείου BEST BUDDIES GREECE – ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Ελλάδας, που έχει ως στόχο την υποστήριξη και την κοινωνική ένταξη των ατόμων µε νοητική υστέρηση ή/ και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Οι εγγραφές άνοιξαν. Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης εδώ

Η εκκίνηση της διοργάνωσης θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λεωφ. Κύμης). Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική, διασχίζει την «Αγορά», την θολωτή κατασκευή που αναπτύσσεται σε καμπύλη κατά μήκος του βόρειου άκρου του ΟΑΚΑ, περνάει δίπλα από το Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο, το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, το Κολυμβητήριο και το Τείχος των Εθνών και καταλήγει στο σημείο εκκίνησης.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, 3χλμ, 6χλμ και 9χλμ. Όσοι δρομείς διανύσουν τα 6 χλμ επαναλαμβάνουν τη διαδρομή δύο φορές ενώ των 9χλμ την κάνουν τρεις.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες, από 1 ενήλικα και 1 παιδί ή από 2 παιδιά. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος, παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν και να τερματίζουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο.

Στο χώρο του τερματισμού όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εμβληματική συλλογή της Saucony με την Endorphin συλλογή που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο να δεσπόζει. Στο περίπτερο της INTERSPORT θα γνωρίσουν την εξειδικευμένη υπηρεσία INTERSPORT Footscan, για να μάθουν τη μορφολογία του πέλματός τους και την ανάλυση της κίνησής τους. Επιπλέον, οι δρομείς θα συμμετέχουν σε προθέρμανση και αποθεραπεία πριν και μετά από την κάθε διαδρομή, ενώ θα μπορούν να διασκεδάσουν με fun δραστηριότητες όπως face painting και άλλες εκπλήξεις.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΙΚΕΑ, Υποστηρικτές η Dole, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, το Deree, η Lifeguard Hellas, η Micro Scooters και το Studio ONE.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, η COSMOTE TV, o Athens Dee Jay 95.2, το Gazzetta, το OnSports, τα ενημερωτικά portal Newsbomb, Pagenews και In2Life, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης:

Website: http://www.runtogether.gr

Facebook: https://www.facebook.com/RunTogetherGR

Instagram: https://www.instagram.com/runtogethergr

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Σπυρίδων Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Good Living / Iστορία μιας γεύσης, ιστορία μιας πόλης: Πώς ο Παυλίδης έφερε τη σοκολάτα στην Αθήνα

Από το πρώτο κατάστημα στην Αιόλου στο εργοστάσιο στην Πειραιώς που υπάρχει μέχρι σήμερα, η Υγείας Παυλίδη δεν είναι απλώς η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Είναι η γεύση που νιώθουμε ότι γνωρίζουμε από πάντα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Good Living / Πόσο καλά γνωρίζεις τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη;

Είναι από τις γεύσεις που έχουν χαρακτηρίσει τα παιδικά μας χρόνια για γενιές και γενιές. Μπορούμε να την ξεχωρίσουμε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες σοκολάτες, να αναγνωρίσουμε τη χαρακτηριστική της συσκευασία από μακριά, σε οποιοδήποτε ράφι. Τη γνωρίζουμε, όμως, πραγματικά; Κάνε το quiz και δες πόσα ξέρεις (ή πόσα σου θυμίζει) για την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη.
THE LIFO TEAM
Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

Good Living / Το Internet όπως θα έπρεπε να είναι: γρήγορο, άμεσο, για όλους

To Nova 5G Home Internet είναι η επόμενη γενιά οικιακής σύνδεσης που φέρνει το 5G μέσα στο σπίτι & την επιχείρησή σου, με ταχύτητες που φτάνουν έως 500 Mbps, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει οπτική ίνα στην περιοχή σου
THE LIFO TEAM
O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Good Living / O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens

Οι επισκέπτες γνώρισαν την ιστορία του, τις αρχιτεκτονικές καινοτομίες και τις πρωτοποριακές βιοκλιματικές λύσεις που τον καθιστούν έναν σύγχρονο, βιώσιμο ουρανοξύστη διεθνών προδιαγραφών.
THE LIFO TEAM
Πώς αντιμετωπίζονται τα μυελοειδή νεοπλάσματα του θυρεοειδούς αδένα

Good Living / Πώς αντιμετωπίζονται τα μυελοειδή νεοπλάσματα του θυρεοειδούς αδένα

Η αντιμετώπιση του μυελοειδούς καρκινώματος είναι μια πρόκληση για τον ενδοκρινολόγο και τον χειρουργό και προϋποθέτει την αγαστή συνεργασία τους για το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Θ. ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ
Με το Πασχαλινό Αυγό της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Good Living / Με τα «Πασχαλινά Αβγά» της ΑΒ Βασιλόπουλος η χαρά των παιδιών γίνεται προσφορά

Φέτος, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνεισφέροντας 0,30€ με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού και η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το συνολικό ποσό.
THE LIFO TEAM
Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood παστέλ μπουκάλι

Good Living / Το επόμενο υγιεινό γεύμα σου βρίσκεται σε ένα feelgood προϊόν από την ΟΛΥΜΠΟΣ

Αν προσπαθείς να συνδυάσεις busy καθημερινότητα και ισορροπημένη διατροφή, το ρόφημα DRINK EAT ΟΛΥΜΠΟΣ σου το κάνει εύκολο, με ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση σε πρακτική συσκευασία.
THE LIFO TEAM
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Good Living / Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς επιχορήγηση για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

€2,5 εκ. για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος VOICES, με συγχρηματοδότη και συντονιστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
THE LIFO TEAM
Campeón Gaming: Όταν ο χώρος εργασίας γίνεται εμπειρία – ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά της Αθήνας

Good Living / Τα νέα γραφεία της Campeón Gaming επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία εργασίας

Στην Πλατεία Κοτζιά, σε ένα κτίριο που κάποτε λειτουργούσε με μια εντελώς διαφορετική λογική, η Campeόn Gaming σε συνεργασία με την Archi4m, δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ