«Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις! Facebook Twitter
0

Στην Τράπεζα Πειραιώς αναγνωρίζουμε τη μεγάλη αξία των Μικρών Επιχειρήσεων. Για αυτό δημιουργήσαμε το  πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά», που στηρίζει δυναμικά τις Μικρές Επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία κάθε γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.

Σύμμαχό μας σε αυτή την πρωτοβουλία έχουμε την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η Τράπεζα Πειραιώς, με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των μικρών  επιχειρήσεων της γειτονιάς και των καταναλωτών, υλοποιεί νέα δράση στήριξης των επιχειρήσεων.

Από 16 έως 29 Ιουνίου 200 τυχερές συναλλαγές κερδίζουν από 100 ευρώ (100 τυχερές συναλλαγές την εβδομάδα) για αγορές από 10€ και άνω, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Στις 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ειδική δράση στο Χαλάνδρι με επιπλέον κλήρωση όπου 2 τυχεροί που θα κερδίσουν από 200€. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση οι καταναλωτές θα πρέπει να:

  • κάνουν αγορές από 10€ και άνω, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε επιχειρήσεις της πόλης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
  • καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα 2 κιόσκια του «Ψωνίζω στη Γειτονιά» που θα υπάρχουν σε κεντρικά σημεία (Πλάτωνος 1 & Χαϊμαντά 20).

Οι επιχειρήσεις  προβάλλονται  στο χάρτη του https://www.psonizostigeitonia.gr/

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση και γενικά για το Πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά» μπείτε στο www.psonizostigeitonia.gr

Η ζωή, συμβαίνει στη γειτονιά. Και είναι οι μικρές επιχειρήσεις που της δίνουν ζωή. 

Τράπεζα Πειραιώς. Στηρίζει κάθε αύριο.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’ στην Ελλάδα

Market news / Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής «Skroutz Point» στην Ελλάδα

Τα «Skroutz Point» απαντούν με επιτυχία στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, καθώς έχουν εξυπηρετήσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους ως τώρα, περισσότερες από 150 χιλιάδες αποστολές
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Market news / Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία και οι άνθρωποί της πρόσφεραν άμεση στήριξη στους Δήμους Πεντέλης, Παλλήνης και Δυτικής Λέσβου, ενώ έχουν δρομολογηθεί και δράσεις στήριξης των Δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Σουφλίου / Κοινότητα Δαδιάς.
THE LIFO TEAM
H 5η #UMImpactDay της UM

Market news / #UMImpactDay: Για 5η συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της UM προσφέρουν εθελοντικά σε κοινωνικές δράσεις

Οι UMers 50 χωρών, τουλάχιστον 100 αγορών και 120 γραφείων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τους, στην πρώτη δια ζώσης από το 2019, Impact Day.
THE LIFO TEAM
Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Market news / Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Με την κίνηση αυτή η Polygreen συμπληρώνει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, αποκτώντας σημαντικό πλέον αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ