Πλαίσιο PRO: Εκεί που η τεχνολογία συναντά το επιχειρείν

Πλαίσιο PRO: η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην πρώτη γραμμή του επιχειρείν Facebook Twitter
0

H Πλαίσιο Computers, ο απόλυτος προορισμός Τεχνολογίας, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση XENIA 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27-28 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo – κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου φιλοξενίας. Με το τεχνολογικά προηγμένο περίπτερό της στο Hall 1 | B10,11 – C10,11, η Πλαίσιο θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τη μεταμόρφωση της φιλοξενίας στο πιο απολαυστικό ταξίδι τεχνολογίας.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι #plaisiopeople θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης για όλες τις νέες μορφές επαγγελματικής εξυπηρέτησης που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της επιχείρησής τους, καθώς και όλα τα technology must-haves που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αναβαθμίσουν τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών τους.

Πλαίσιο PRO: η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην πρώτη γραμμή του επιχειρείν Facebook Twitter

Με την έμπρακτη στήριξή της στους επαγγελματίες πελάτες της, η Πλαίσιο έρχεται τώρα να καλύψει κάθε ανάγκη που προκύπτει στον ξενοδοχειακό κλάδο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες της XENIA 2022 και πηγαίνοντας, ταυτόχρονα, τις business λύσεις στο επόμενο level.

Στο περίπτερο της Πλαίσιο Computers στο Hall 1 | B10,11 – C10,11, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη συναρπαστική ψυχαγωγία με TVs & Hotel Menu, να νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία που παρέχουν οι μικροσυσκευές για «σπιτικές» ανέσεις, και κυρίως, να βιώσουν μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση με τις νέες, smart τεχνολογίες. Παράλληλα, θα ανακαλύψουν πρωτότυπες προτάσεις διασκέδασης, με δραστηριότητες εντός κι εκτός καταλύματος, εξασφαλίζοντας στους εν δυνάμει πελάτες τους την αίσθηση “feel like home”.

Με κεντρικό πυλώνα τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον ξενοδοχειακό κλάδο, η Πλαίσιο υπόσχεται τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή εξοικονόμηση με σύγχρονες λευκές συσκευές αλλά κυρίως υπογράφει την επαγγελματική ευελιξία με Digital Signage & Bleisure λύσεις (Bleisure = Business + Leisure), στον τουρισμό.

PLAISIO checked-in for XENIA 2022

#seeyouthere

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ