ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Το Ούζο Πλωμαρίου γιορτάζει τα 130 χρόνια ιστορίας του με μια συλλεκτική φιάλη

130 Χρόνια Ιστορίας σε μια συλλεκτική φιάλη 1894-2024 Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τ

Με μια συλλεκτική φιάλη διακοσμημένη με εικόνες που θυμίζουν τις ωραιότερες αναμνήσεις που έχουμε ζήσει παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, γιορτάζει φέτος το Ούζο Πλωμαρίου τα 130 χρόνια ιστορίας και παράδοσής του.

Πρόκειται για μια συσκευασία, η οποία ειδικά φέτος κυκλοφορεί εκτός από λευκό και σε γαλάζιο χρώμα, που είναι και το αντιπροσωπευτικό χρώμα του Ούζου Πλωμαρίου από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του, αποδεικνύοντας έτσι ότι όσα χρόνια και αν περάσουν μένει πιστό στην ιστορία και την κληρονομιά του.

Το γαλάζιο άλλωστε είναι το χρώμα που φέρει στο θυρεό του και είναι σήμα κατατεθέν του, και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Στο κομψό μπουκάλι απεικονίζονται οι ηλιόλουστες ημέρες που απολαύσαμε πίνοντας ένα δροσερό Ούζο Πλωμαρίου και όσα μοιραστήκαμε με φίλους όλα αυτά τα χρόνια. Οι αναμνήσεις έχουν αποτυπωθεί με χειροποίητο τρόπο με τη μορφή σκίτσου κρατώντας μέσα τους την αυθεντικότητα της στιγμής.

Δεν μπορείς παρά να ταξιδέψεις στον χρόνο βλέποντας τη φετινή συλλεκτική φιάλη αφού παρατηρώντας την, στο μυαλό σου έρχονται εικόνες από το νησί…Τότε που απολάμβανες το ηλιοβασίλεμα πίνοντας το δροσερό σου Πλωμάρι αλλά και εκείνα τα μεσημεριανά τσουγκρίσματα με την παρέα στο παραδοσιακό μπλε τραπεζάκι, τα τραγούδια, οι χοροί και τα γέλια που κάνουν τόσο ξεχωριστά τα καλοκαίρια μας.

Η ξεχωριστή αυτή φιάλη έρχεται να μας θυμίσει ότι σ’ αυτή τη διαδρομή των 130 χρόνων το αγαπημένο μας ούζο ήταν πάντα πρωταγωνιστής με την αυθεντική του γεύση. Η συλλεκτική συσκευασία κυκλοφορεί σε κάβες και στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών.

#plomarimemories #130yearsplomari

Δείτε επίσης:

www.ouzoplomari.grwww.facebook.com/ouzoplomari www.instagram.com/ouzoplomari,  www.theworldofouzo.gr

Market news
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε 13 Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Market news / ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Μαθητές από 200 σχολικά τμήματα των 13 Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν ενεργά στον διαγωνισμό της ΤΕΧΑΝ δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM