WEEKEND

«Οι 7 νόμοι του πλούτου»: Ένα online σεμινάριο για τη σωστή διαχείριση του χρήματος

«Οι 7 νόμοι του πλούτου»: Ένα online σεμινάριο για τη σωστή διαχείριση του χρήματος Facebook Twitter
0

Ανήκετε σε αυτούς που θα ήθελαν να αποκτήσουν την πολυπόθητη οικονομική ελευθερία; Θέλετε να μάθετε πώς παίζεται το «παιχνίδι» του χρήματος; Σας έχει τύχει ποτέ να νιώσετε χαρά ξοδεύοντας τα χρήματά σας και αμέσως μετά να νιώσετε αγχωμένοι για τη σπατάλη που κάνατε;

Η Key Books σε συνεργασία με το Public και Το Παιχνίδι του Χρήματος διοργανώνουν ένα σεμινάριο την Δευτέρα 25/1 στις 19:00, βασισμένο στο κλασικό βιβλίο οικονομικής διαχείρισης, «Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα». Πρόκειται για ένα ανάγνωσμα για όσους αναζητούν διαχρονικές συμβουλές που θα τους καθοδηγήσουν με ασφάλεια και θα τους εμπνεύσουν στα μελλοντικά τους βήματα.

Στο δίωρο αυτό workshop ο Αλέξιος Βανδώρος και η Αλεξία Βασδέκη από την επιχειρηματική ομάδα του L-Team που έχει δημιουργήσει την κορυφαία στην Ελλάδα πλατφόρμα «Μάθε το σωστό παιχνίδι του χρήματος», θα αναλύσουν τους 7 νόμους του πλούτου και θα τους προσαρμόσουν στη σημερινή εποχή με πρακτικά παραδείγματα και προτάσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ.

 

Λίγα λόγια το βιβλίο:

Στο κλασικό bestseller «Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα», που έχει χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο βιβλίο όλων των εποχών πάνω στον οικονομικό προγραμματισμό και την προσωπική οικονομική εξέλιξη, ο George S. Clason αποκαλύπτει τα μυστικά τους για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διατήρηση του πλούτου.

 

Μέσα από συναρπαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστές εμπόρους, τεχνίτες, αλλά και βοσκούς, θα μάθετε πώς να αποταμιεύσετε, να απαλλαγείτε από τα χρέη, να κάνετε τα έσοδά σας να παράγουν κι άλλα έσοδα, να προσελκύσετε την καλοτυχία, να επενδύσετε με σοφία και –πάνω απ' όλα- να διασφαλίσετε την περιουσία σας για όλη σας τη ζωή.

 

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από πλειάδα αστάθμητων παραγόντων στον οικονομικό τομέα, «Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα» αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα για όσους αναζητούν διαχρονικές συμβουλές που θα τους καθοδηγήσουν με ασφάλεια και θα τους εμπνεύσουν στα μελλοντικά τους βήματα.

 

Είπαν για το βιβλίο:

«Πολύτιμες αρχές και συμβουλές για επιτυχημένες επιλογές στη διαχείριση των οικονομικών μας που προσδιορίζουν την ευημερία μας , δοσμένες με ένα εξαιρετικό διηγηματικό τρόπο.» - καθ. Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης New York College

«Σε νεαρή ηλικία, διάβασα το κλασικό βιβλίο του George Samuel Clason "Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα", που παρείχε απλές οικονομικές συμβουλές, μέσα από τη διήγηση αρχαίων παραβολών. Απαραίτητο ανάγνωσμα για όλους.» -Tony Robbins

 

Λίγα λόγια για τον George S. Clason:

Γεννήθηκε στη Λουιζιάνα του Μιζούρι το Νοέμβριο του 1874. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα και υπηρέτησε στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τον ισπανοαμερικανικό πόλεμο. Υπήρξε επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Εταιρείας Χαρτών Clason με έδρα το Ντένβερ του Κολοράντο, η οποία εξέδωσε τον πρώτο οδικό άτλαντα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Το 1926 κυκλοφόρησε το πρώτο από την περίφημη σειρά φυλλαδίων του περί αποταμίευσης και οικονομικής επιτυχίας, στα οποία χρησιμοποιούσε παραβολές που τοποθετούσε στην αρχαία Βαβυλώνα ώστε να περνά να μηνύματα που επεδίωκε. Tα φυλλάδια διανέμονταν σε μεγάλες ποσότητες μέσω τραπεζών και ασφαλιστικών εταιρειών, και έτσι τα διάβαζαν εκατομμύρια άνθρωποι. Το πιο διάσημο ήταν Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Βαβυλώνα, η παραβολή από την οποία πήρε τον τίτλο του αυτό το βιβλίο. Αυτές οι «βαβυλωνιακές παραβολές» θεωρούνται πλέον κλασικά έργα, και έχουν αποτελέσει έμπνευση για πολλούς στη σύγχρονη εποχή.

 

 

Market news
0

WEEKEND

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ