Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στο συνέδριο του Economist

Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στο συνέδριο του Economist Facebook Twitter
0

O CAFFÈ L'ANTICO συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο του Economist, στην 24η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την ελληνική κυβέρνηση "Europe: Reinforcing cohesion in turbulent times". Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Σεπτεμβρίου στο Grand Resort Lagonissi Hotel, διερευνώντας τη διαχείριση της κρίσης του Covid-19 και την επόμενη μέρα στην Ευρώπη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στο συνέδριο συζητήθηκε η πολιτική συνοχής των κρατών μελών της ΕΕ, οι χρηματοοικονομικές αγορές και το πακέτο ανάκαμψης της ΕΕ, η κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, το μεταναστευτικό, οι προκλήσεις στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα, τα Δυτικά Βαλκάνια, η επιχειρηματικότητα, οι επενδύσεις, οι υποδομές και η αγορά ενέργειας.

Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στο συνέδριο του Economist Facebook Twitter


Ο CAFFÈ L'ANTICO προσέφερε στους συμμετέχοντες μία απολαυστική εμπειρία Latte Art. Ο CAFFÈ L'ANTICO, διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, αλλά και ως θεματοφύλακας του μυστικού που κάνει τον καφέ ασυναγώνιστο: ορισμένα επιλεγμένα ποιοτικά χαρμάνια, έτσι δομημένα, ώστε να διατηρούν μια ισορροπημένη γεύση, που καβουρδίζονται με φροντίδα και διαθέτουν την εμπειρία ενός αιώνα.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε βάσει των τελευταίων οδηγιών των υγειονομικών αρχών σχετικά με τον Covid-19.

Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στο συνέδριο του Economist Facebook Twitter

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον CAFFÈ L'ANTICO πατήστε εδώ.

 

Αναλυτικό πρόγραμμα συνεδρίου.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαρμασέρβ - Λιλλυ : 25 χρόνια κλινικής έρευνας

Market news / Φαρμασέρβ - Λιλλυ: 25 χρόνια κλινικής έρευνας

Συνεργασία με περισσότερους από 2.100 Έλληνες Ιατρούς & Ερευνητές, σε περισσότερα από 1.300 Ερευνητικά Κέντρα και συμμετοχή περίπου 16.000 Ασθενών, στο πλαίσιο περισσοτέρων από 130 Κλινικών Ερευνητικών Προγραμμάτων σε 11 Θεραπευτικές Κατηγορίες.
THE LIFO TEAM
 ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα!

Market news / «ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ»: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα

Γιατί στη WATT+VOLT οι εκπλήξεις δε σταματάνε ποτέ ενώ ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, θέτει τους καταναλωτές στον πυρήνα των προτεραιοτήτων της φροντίζοντας με πρωτότυπες πρωτοβουλίες και ενέργειες να βγαίνουν όλοι νικητές.
THE LIFO TEAM
Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

Market news / Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή και συνεχίζει

Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν, με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ