ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο ΑΚΤΟ δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους να εξελίξουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο

Ο ΑΚΤΟ δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους να εξελίξουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο Facebook Twitter
0

Ακούμε συχνά ότι οι κρίσεις γεννούν ευκαιρίες. Αναρωτιέστε λοιπόν, αν αυτή η παγκόσμια υγειονομική κρίση -εκτός των δυσάρεστων που έχει επιφέρει- αποτελεί μία καλή ευκαιρία να αναμετρηθεί κάποιος με τα πραγματικά θέλω του και να επαναπροσδιορίσει τους στόχους και τις προτεραιότητές του;

Ο ΑΚΤΟ δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους να εξελίξουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο Facebook Twitter

Οι αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής μας (κοινωνικό, ψυχολογικό, οικογενειακό, σχέσεων κ.λπ.) δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο και τον επαγγελματικό τομέα. Η αναθεώρηση των συνθηκών στην εργασία και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, απαιτούν εγρήγορση και εμπλουτισμό των γνώσεων και του βιογραφικού μας. Η αναβάθμιση των σπουδών σε Μεταπτυχιακό επίπεδο αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο, που προσφέρει τόσο προσωπική εξέλιξη όσο και επαγγελματική αναγνώριση.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι. Τώρα ο ΑΚΤΟ δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Ελλάδας και εξωτερικού) και κολεγίων να εξελίξουν τις σπουδές τους σε επίπεδο Master, στα νέα τμήματα που ξεκινούν τον Φεβρουάριο. Πρόκειται για πέντε καινοτόμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που έχουν ως αφετηρία τις Τέχνες και το Design, τα οποία προσφέρονται από τον ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University του Λονδίνου και οδηγούν στους πανεπιστημιακούς τίτλους Master of Arts.

Ο ΑΚΤΟ δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους να εξελίξουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο Facebook Twitter

Οι εν λόγω τίτλοι εκδίδονται και απονέμονται απευθείας από το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο και πληρούν τις προϋποθέσεις Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων από το Υπουργείο Παιδείας, δίνοντας έτσι στους κατόχους τους τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (άρθρο 13 του Νόμου 4148/2013). Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι λαμβάνουν τη μοριοδότηση που προβλέπεται από το σύστημα Διορισμού & Πρόσληψης Εκπαιδευτικών (Άρθρο 54, Ν. 4589/2019) και Επαγγελματικής Εξέλιξης Εκπαιδευτικών (Νόμος 4547/2018).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Συντονισμού των Master, κο Γρηγόρη Τζιρίτα, στο τηλέφωνο 2105230130 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] 

Market news
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ