Νέα τηλεοπτική καμπάνια της Visa και της EuroLeague με την υπογραφή της Publicis Greece

Νέα τηλεοπτική καμπάνια της Visa και της EuroLeague με την υπογραφή της Publicis Greece Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η νέα τηλεοπτική ταινία της Visa για τη χορηγία της EuroLeague είναι αφιερωμένη στους παθιασμένους με το μπάσκετ.

Η Publicis Greece εμπνέεται από τους “κολλημένους” φιλάθλους, που δεν μπορούν να αποχωριστούν το αγαπημένο τους άθλημα. Όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνουν, το μπάσκετ τούς ακολουθεί παντού. Κανείς, όμως, δεν τους καταλαβαίνει, εκτός από τη Visa, που μοιράζεται  το ίδιο πάθος και το ζει μαζί τους. 

Σε μία ταινία, που την παραγωγή ανέλαβε η Takes 2 Productions, σε σκηνοθεσία Χρήστου Κανάκη και με τη συμμετοχή των Ματίας Λεσόρ και Σακίλ ΜακΚίσικ, το μπασκετικό θερμόμετρο ανεβαίνει, μιλώντας στην καρδιά των απανταχού φιλάθλων.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Lidl House Athens: Ένα οικοσύστημα εκπαίδευσης, εμπειρίας και βιωσιμότητας στην καρδιά της Αθήνας

Market news / Lidl House Athens: Ένα οικοσύστημα εκπαίδευσης, εμπειρίας και βιωσιμότητας στην καρδιά της Αθήνας

Ένας πρότυπος κόμβος ανοιχτού διαλόγου, εκπαίδευσης και συμμετοχής, προσβάσιμος σε όλους, με σημείο αναφοράς τη σύγχρονη διατροφή, τη βιωσιμότητα και την καθημερινή ευεξία.
THE LIFO TEAM
ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ– Ετήσιος Διάπλους 2026: Υγεία, Πολιτισμός & έργα υποδομής στο επίκεντρο

Market news / ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ– Ετήσιος Διάπλους 2026: Υγεία, Πολιτισμός & έργα υποδομής στο επίκεντρο

Περισσότεροι από 100 εθελοντές θα διανύσουν εκατοντάδες ναυτικά μίλια για να στηρίξουν τους κατοίκους σε Σίκινο, Φολέγανδρο, Ηρακλειά, Δονούσα, Θύμαινα, Φούρνους, Οινούσσες και Ψαρά.
THE LIFO TEAM