Μελάνι Όταν τo Χρειάζεσαι: Το HP Instant Ink επεκτείνεται σε 36 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας

Μελάνι Όταν τo Χρειάζεσαι. Το HP Instant Ink επεκτείνεται σε 36 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Facebook Twitter
0

Η HP Inc. παρουσίασε σήμερα την παγκόσμια επέκταση της ταχύτατα αναπτυσσόμενης συνδρομητικής υπηρεσίας Instant Ink σε 36 συνολικά αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Το Instant Ink προσφέρει σε άτομα και οικογένειες που εργάζονται, δημιουργούν και μαθαίνουν από το σπίτι, μια αδιάλειπτη εμπειρία εκτύπωσης, εντοπίζοντας πότε πρόκειται να τελειώσει το αυθεντικό μελάνι και αποστέλλοντας αυτόματα νέα δοχεία στους χρήστες πριν την εξάντλησή τους.

«Για περισσότερο από ένα χρόνο, παρατηρούμε ότι οι τεχνολογικοί και άλλοι περιορισμοί που στο παρελθόν εμπόδιζαν την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση ελαχιστοποιούνται. Με την άρση αυτών των περιορισμών, προέκυψε αυξημένη ζήτηση για εκτύπωση στο σπίτι», δήλωσε ο Νίκος Χρηστάκης, Γενικός Διευθυντής ΗP Ελλάδας και Κύπρου. «Η επέκταση του Instant Ink, αντιπροσωπεύει την ανταπόκριση της HP στην ανάγκη των πελατών της για μια έξυπνη, παραγωγική και βιώσιμη λύση εκτύπωσης - μια ανάγκη που ήρθε για να μείνει».

Μελάνι Όταν τo Χρειάζεσαι. Το HP Instant Ink επεκτείνεται σε 36 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Facebook Twitter

Δεν τελειώνει ποτέ το μελάνι

Δίνοντας ένα τέλος στην αγωνία αν υπάρχει μελάνι τη στιγμή εκείνη που υπάρχει περισσότερη ανάγκη, το Instant Ink οδηγεί την εμπειρία της εκτύπωσης στο επόμενο επίπεδο. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά μηνιαίων προγραμμάτων, πληρώνοντας μια σταθερή τιμή με βάση τον αριθμό των σελίδων που εκτυπώνουν.

Το κόστος της υπηρεσίας ξεκινά από 0,99€ το μήνα, με εξοικονόμηση έως και 70% στο αυθεντικό μελάνι ανώτερης ποιότητας της HP. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το πακέτο τους ή να το ακυρώσουν οποιαδήποτε στιγμή - χωρίς συμβόλαιο, ετήσια χρέωση ή δέσμευση - καθώς και να μεταφέρουν3 αχρησιμοποίητες σελίδες από τον ένα μήνα στον επόμενο.

Μελάνι Όταν τo Χρειάζεσαι. Το HP Instant Ink επεκτείνεται σε 36 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Facebook Twitter

Έξυπνη Συνδρομή μελανιού με HP+

Το HP+ είναι ένα ακόμα πιο έξυπνο σύστημα εκτύπωσης, σχεδιασμένο για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις. Σε μια εποχή όπου, η ζήτηση για εκτύπωση είναι υψηλή (+ 6% NPD / GFK)4 καθώς εκατομμύρια άνθρωποι εργάζονται και μαθαίνουν από το σπίτι, το HP+ εκσυγχρονίζει τη σημερινή εμπειρία εκτύπωσης.

Από την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τη μεγαλύτερη συνδρομητική υπηρεσία, μέχρι την καλύτερη εφαρμογή cloud εκτύπωσης στην κατηγορία της, οι εμπλουτισμένες υπηρεσίες για το HP+ σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις διευρυμένες ανάγκες για εκτύπωση ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών.  Με το HP+, οι πελάτες επωφελούνται με τη δοκιμαστική περίοδο των έξι μηνών για Instant Ink5 και μπορούν να διαχειριστούν εύκολα τη συνδρομή τους από το HP Smart App6. Με περισσότερους από 48 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τη δυνατότητα εκτύπωσης και σάρωσης διαδικτυακά από οπουδήποτε.

Μελάνι Όταν τo Χρειάζεσαι. Το HP Instant Ink επεκτείνεται σε 36 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Facebook Twitter

Σχεδιασμένο με γνώμονα τον πλανήτη

Επιπλέον της ευκολίας που προσφέρει, το Instant Ink επιτρέπει στους χρήστες να ανακυκλώσουν εύκολα τα δοχεία μελανιών. Η HP συμπεριλαμβάνει την προπληρωμένη ανακύκλωση με την παράδοση του δοχείου, ώστε το χρησιμοποιημένο μελάνι να επιστρέφεται δωρεάν για ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση.

Μέσω της πρωτοβουλίας Planet Partners, η HP έχει μέχρι σήμερα ανακυκλώσει περισσότερα από 875 εκατομμύρια δοχεία μελάνης και γραφίτη, ενώ το 80% των νέων αυθεντικών δοχείων μελάνης και το 100% των νέων αυθεντικών δοχείων γραφίτη της HP περιέχουν έως και 45% ή παραπάνω ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμές Πακέτων

Πακέτα για μελάνι

  • 15 σελίδες/μήνα   - €0,99
  • 50 σελίδες/μήνα   - €2,99
  • 100 σελίδες/μήνα - €4,99
  • 300 σελίδες/μήνα - €11,99
  • 700 σελίδες/μήνα - €24,99

Περισσότερες πληροφορίες συμβατότητας συσκευών εκτύπωσης, μπορείτε να βρείτε στο hpinstantink.com

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Market news / Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime, παρουσιάζει τέσσερις πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση με το αυτοκίνητό τους.
THE LIFO TEAM
Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ