Τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία του ελληνικού λιανεμπορίου, τόσο σε επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας όσο και σε εξειδικευμένα προϊόντα, όπως βιολογικά, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη κλπ.

 

Τα Mega Meatless ως η ελληνική απάντηση στις νέες διατροφικές τάσεις, έρχονται τώρα και στο εν λόγω δίκτυο, με παρουσία και στα τρία καταστήματα της αλυσίδας.

 

Η υπεροχή των Mega Meatless οφείλεται στη μοναδική 100% plant-based σύσταση των προϊόντων αυτών από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, που τα καθιστούν κατάλληλα για vegetarian's, vegan's, flexitarian's, για περιόδους νηστείας αλλά και για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του κρέατος χωρίς όμως να το καταναλώνουν.

 

Mega Meatless: Είσοδος των plant based προϊόντων στα καταστήματα Θανόπουλος

 

Συγκριτικό πλεονέκτημα των προϊόντων αποτελεί το γεγονός ότι δεν περιέχουν σόγια (Soy-Free) και γλουτένη (Gluten-Free), έναντι των αντίστοιχων διαθέσιμων brands.

 

Επιπλέον, δεν περιέχουν στη σύνθεσή τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO) και είναι εγγυημένα cruelty free προϊόντα. Μεταξύ των άλλων, αποτελούν πλήρης πηγή πρωτεϊνών, είναι προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά.

 

Όλα τα θρεπτικά συστατικά της σειράς Mega Meatless μπαίνουν σε eco friendly συσκευασία και καταλήγουν σε λίγα λεπτά στα πιάτο σας.

 

Αναζητήστε τα Mega Meatless προϊόντα στα καταστήματα Θανόπουλος.

Ν. Κηφισιά Ελαιών 38 Τ.Κ.: 14564,

Κηφισιά ΗΣΑΠ, Αδριανού & Δραγούμη 6 Τ.Κ.: 14561,

Ν. Ερυθραία Χαριλάου Τρικούπη 164 & Αίαντος Τ.Κ.: 14671.