ΦΩΤΙΕΣ

L’Oréal Brandstorm 2015

L’Oréal Brandstorm 2015 Facebook Twitter
0
L’Oréal Brandstorm 2015 Facebook Twitter

Ο φοιτητικός διαγωνισμός L’Oréal Brandstorm, διοργανώνεται από το 1992 και δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, να αναδείξουν το ταλέντο τους στο μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις καινοτόμες ιδέες τους που θα προτείνουν για ένα brand του Ομίλου της L’Oréal.

 Έτσι λοιπόν, και φέτος, στις 18 Ιουνίου στο Παρίσι, η ομάδα “DARe”, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικεί τις πρώτη θέση ανάμεσα σε 45 χώρες.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα; Ψήφισε εδώ επιλέγοντας Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L'Oreal Brandstorm και κάντο share για να γίνει viral!

Παράλληλα η ελληνική ομάδα διαγωνίζεται και για το βραβείο ‘’People’s Choice Award’’, δηλαδή για το βραβείο του κοινού. Οι νικητές της κάθε χώρας δημιουργούν μία φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους, και η οποία αναρτάται στην επίσημη σελίδα L’Oréal Brandstorm στο Facebook. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα καταφέρει μέσα στο χρονικό διάστημα από 2/6/2015 έως 15/6/2015 να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από το κοινό. Χάρη στη δική σας βοήθεια, το 2013 και 2014, η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο “People Choice Award”.

 

Στο χέρι όλων μας είναι η Ελλάδα να βγει και πάλι πρώτη και το 2015!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα;

  • Vote σε αυτό το link στο παρακάτω link επιλέγοντας Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L’Oréal Brandstorm:
  • Share το link μαζί με  τη φωτογραφία παρακινώντας όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο!

Πρέπει να την κάνουμε viral!!!

#Dare To Share!          

#Help Greece Win!

0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Market news / ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Τα δέματα θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη παραλαβή 24 ώρες το 24ωρο από το αγαπημένο ACS Locker, ή εναλλακτικά από κάποιο κατάστημα ACS που θα έχει προεπιλέξει αντίστοιχα ο πελάτης-παραλήπτης μέσω της ACiStant.
THE LIFO TEAM
Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM
Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Market news / Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Ένα χρόνο μετά την έναρξη των πρώτων τακτικών πτήσεων με ελικόπτερο στην Ελλάδα, η hoper διευρύνει σημαντικά τις υπηρεσίες της, δίνοντας πλέον στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να κλείσει online ιδιωτικές πτήσεις και με συνεργαζόμενους αερομεταφορείς – γρήγορα, απλά και με πλήρη διαφάνεια.
THE LIFO TEAM
Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM