Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, η κορυφαία σχολή ξενοδοχειακών, τουριστικών και γαστρονομικών σπουδών, συνεχίζει να πρωτοπορεί σταθερά από το 1996 και διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το LE MONDE Bootcamp προσφέροντας σε ενδιαφερόμενους επίδοξους Chefs, Pastry Chefs & Hotel Managers από όλη την Ελλάδα, μία ακόμα Δωρεάν Εκπαιδευτική Εμπειρία, το LE MONDE Bootcamp 2021.

 

 

LE MONDE BOOTCAMP Ζήσε κι εσύ την απολυτή εκπαιδευτική εμπειρία!

 

Στις 8 Ιουλίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους Chefs, Pastry chefs & Hotel Managers, 17 έως 40 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική & τα ξενοδοχειακά και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία της LE MONDE. Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν εκπαιδευτικό LE MONDE Bootcamp, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο site www.lemonde.edu.gr/bootcamp έως τις 6/07.

 

LE MONDE BOOTCAMP Ζήσε κι εσύ την απολυτή εκπαιδευτική εμπειρία!

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την εξαιρετική αυτή εμπειρία και να δείτε πως είναι να εκπαιδεύεται κανείς επαγγελματικά, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής LE MONDE που για άλλη μια φορά, θα γίνουν το πεδίο δράσης για συμμετοχή και παρακολούθηση διαλέξεων, παρουσιάσεων καθώς και live μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών δράσεων, προκειμένου οι νέοι και οι νέες τυχεροί συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία των γαστρονομικών και ξενοδοχειακών σπουδών.

 

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ανακάλυψε από κοντά αυτόν τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο LE MONDE. Καλή επιτυχία στους ενδιαφερόμενους!