Η Swatch παρουσιάζει 15 νέα λαμπερά μοντέλα ρολογιών

Η Swatch παρουσιάζει 15 νέα λαμπερά μοντέλα ρολογιών Facebook Twitter
0

Ντυθείτε όμορφα ακόμη κι αν δεν έχετε να πάτε κάπου: αυτό είναι το νέο feel-good mantra στον κόσμο της μόδας. Και η ολοκαίνουρια εορταστική συλλογή της Swatch σας δίνει αυτόν ακριβώς τον ενθουσιασμό της προετοιμασίας για να πάτε σε κάποιο πάρτι, η οποία μερικές φορές είναι καλύτερη από το ίδιο το πάρτι.


Ξεχάστε τα γκρι και τα ουδέτερα χρώματα. Επιλέξτε ανάμεσα σε 15 λαμπερά, εκθαμβωτικά μοντέλα ρολογιών, όπως τα BLUMINO, MULTILUMINO, LUMINESCENT ROSE και BLUE SPARKLE. Περίπου 150 πετρούλες φωτίζουν το καντράν κάθε ρολογιού, ενώ τα απαστράπτοντα λουράκια προσδίδουν έξτρα λάμψη και απογειώνουν τη διάθεση, ακριβώς όπως όταν φοράμε τα καλά μας– ακόμη και αν δεν μας δει κανένας. Ας λάμψουμε λοιπόν για εμάς. Γιατί τελικά, ο χρόνος μας είναι ό,τι εμείς ορίζουμε.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

efood Voxxed Days

Market news / Voxxed Days: Το efood στο μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών

Για το efood, η επένδυση στους ανθρώπους που δημιουργούν και εξελίσσουν την τεχνολογία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών του, είναι συνώνυμη με την ίδια την ανάπτυξη της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Market news / Lidl Ελλάς: Πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε και φέτος κατά ISO 50001 για το σύστημα διαχείρισης ενέργειάς της και εξασφάλισε πράσινα πιστοποιητικά για το 100% της ενέργειας που προμηθεύεται από την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ