Η Swatch επιστρέφει με ενθουσιασμό ως βασικός εταίρος στην 59η Διεθνή Έκθεση Τέχνης– La Biennale di Venezia

Swatch @ La biennale di Venezia Facebook Twitter
0

Για 6η συνεχόμενη φορά, η Swatch επιστρέφει με ενθουσιασμό ως βασικός εταίρος στην 59η Διεθνή Έκθεση Τέχνης– La Biennale di Veneziaπου εμπνέεται από τον τίτλο The Milk of Dreams. 

Ως παθιασμένος και πιστός υποστηρικτής της σύγχρονης τέχνης, η Swatch θα παρουσιάσει έργα τέχνης και στα δύο σημεία προβολής αυτής της δημοφιλούς εκδήλωσης. Στο Arsenales Sale dArmi, το Swatch Faces θα φιλοξενήσει έργα πέντε καλλιτεχνών που φιλοξενούνταν στο Swatch ArtPeace Hotel, συμπεριλαμβανομένου του Βραζιλιανο-Ελβετού Marcelot. Στο Giardini, θα εκτίθεται το έργο THE DESCRIPTION OF THEWORLD από τον Ταϊλανδό καλλιτέχνη NavinRawanchaikul.

Τα δύο special ρολόγια που κυκλοφόρησαν για τη Biennale, Black Milk by Swatch και White Dreamby Swatch είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία αποκλειστικά online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.swatch.com/el-gr/biennale-arte.html

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Market news / Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Oι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής βρέθηκαν ανάμεσα σε περισσότερους από 240 μαθητές από 30 ομάδες προερχόμενες από 15 χώρες και επικράτειες, που συμμετείχαν φέτος στο Made to Move Communities Challenge.
THE LIFO TEAM