Η OnePlus παρουσιάζει τα flagship smartphone της σειράς OnePlus 9 και το OnePlus Watch

Η OnePlus παρουσιάζει τα Flagship Smartphone της σειράς OnePlus 9 και το OnePlus Watch Facebook Twitter
0

Η παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας OnePlus παρουσίασε σήμερα τα πιο εξελιγμένα smartphone της, με τη σειρά OnePlus 9 να προσφέρει κορυφαία εμπειρία κάμερας smartphone με το προηγμένο σύστημα κάμερας «Hasselblad Κάμερα για Κινητά», οθόνες επόμενης γενιάς με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και τεχνολογία γρήγορης ασύρματης φόρτισης που ξεπερνά τις ενσύρματες λύσεις φόρτισης των ανταγωνιστών της. Επιπλέον, η OnePlus παρουσίασε το πρώτο συνδεδεμένο wearable για τις παγκόσμιες αγορές, το OnePlus Watch, προσφέροντας διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και δύο εβδομάδες, πολλαπλές δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας και της δραστηριότητας και κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό.

Η OnePlus παρουσιάζει τα Flagship Smartphone της σειράς OnePlus 9 και το OnePlus Watch Facebook Twitter

Η σειρά OnePlus 9 είναι το μεγαλύτερο άλμα της OnePlus σε ό,τι αφορά στην ποιότητα της κάμερας, που επιτεύχθηκε μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον θρυλικό κατασκευαστή επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών Hasselblad, του οποίου οι κάμερες έχουν αποθανατίσει μερικά από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα και γεγονότα στη σύγχρονη ιστορία - συμπεριλαμβανομένων των πρώτων βημάτων του ανθρώπου στο φεγγάρι. Το νέο σύστημα κάμερας της OnePlus, η «Hasselblad Κάμερα για Κινητά», φέρνει πολλές καινοτομίες στη φωτογραφία με κάμερα smartphone, με επίκεντρο το νέο πρότυπο της εταιρείας - Ταξινόμηση Φυσικού Χρώματος με τη Hasselblad -  για απόδοση χρώματος με smartphone και premium hardware για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Η σειρά OnePlus 9 προσφέρει, επίσης, πανίσχυρη απόδοση με τo τελευταίο Qualcomm® Snapdragon ™ 888 mobile platform, την οθόνη ανώτερου επιπέδου Fluid Display 2.0 με βαθμολογία DisplayMate A + και λύσεις γρήγορης φόρτισης που «τραντάζουν» την αγορά,  Warp Charge 65T και Warp Charge 50 Wireless.

 «Η σειρά OnePlus 9 αποτελεί σταθμό για τα smartphone-ναυαρχίδες της OnePlus. Σε συνεργασία με την Hasselblad, η νέα «Hasselblad Κάμερα για Κινητά» θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποτυπώσουν τις δικές τους μοναδικές στιγμές με πιο ακριβή χρώματα και εξαιρετική ποιότητα εικόνας», δήλωσε ο Pete Lau, CEO και Chief Product Officer της OnePlus. «Μαζί με το νέο OnePlus Watch, η τελευταία μας σειρά flagship smartphone προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, με την παραμικρή λεπτομέρεια να έχει ληφθεί υπόψιν, ώστε να «προκαλέσει» τη βιομηχανία smartphone και να ενδυναμώσει την Κοινότητά μας μέσω υψηλής τεχνολογίας».

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ