Η επιθυμία για ομορφιά υπάρχει από την αρχή της ανθρωπότητας. Είναι ένα παγκόσμιο ιδεώδες, που διασχίζει το χρόνο, τις χώρες και τους πολιτισμούς.

 

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ομορφιά, η L'Oréal πάντα προσπαθούσε να εξερευνήσει τη συμβολή διαφορετικών πολιτισμών στην ομορφιά, υποστηρίζοντας τη διεξαγωγή ερευνών και εκθέσεων.

 

Για πρώτη φορά, η L’Oréal υποστηρίζει μία έκθεση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ομορφιά στην Αρχαία Ελλάδα, μία από τις πιο γοητευτικές περιόδους στην ιστορία της ομορφιάς.

 

Η L’Oréal με υπερηφάνεια συνεργάζεται με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, προσφέροντας μία συναρπαστική εξερεύνηση της έννοιας του Κάλλους, που έφερε ένα νέο όραμα στον κόσμο της ομορφιάς.

 

Το Κάλλος σηματοδότησε ένα σημείο καμπής, καθώς οι μεγαλύτεροι στοχαστές της εποχής ήταν οι πρώτοι, που θεώρησαν την ομορφιά ως φιλοσοφική έννοια. Αυτό το εντελώς νέο όραμα αυτών των πρωτοπόρων ομορφιάς συνεχίζει να επηρεάζει έντονα τη σημασία της ομορφιάς μέχρι και σήμερα.

 

Το Κάλλος, ένας συνδυασμός της φυσικής εμφάνισης με τις αρετές της ψυχής, μπορεί να θεωρηθεί ως η πηγή έμπνευσης της κεντρικής ιδέας της L’Oréal Paris «Γιατί σου αξίζει». Αντιπροσωπεύει ένα ιδεώδες της ομορφιάς, που δεν περιορίζεται στη φυσική εμφάνιση και συμβολίζει την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά.

 

Στον σημερινό χαοτικό και μεταβαλλόμενο κόσμο, η L’Oréal πιστεύει ότι η ομορφιά είναι πιο σημαντική από ποτέ. Είναι μια πρωταρχική πηγή ταυτότητας, μια ισχυρή δύναμη για το καλό.

 

Οι αρχαίοι Έλληνες, μέσω των συνεχών προσπαθειών τους να γίνουν όμορφοι, ενάρετοι και άξιοι, μας δείχνουν με άψογο τρόπο πως η ομορφιά είναι μια ισχυρή και διαχρονική δύναμη που κινεί τον κόσμο.