Η Intrakat υπογράφει δύο νέα έργα

Δύο νέα έργα υπογράφει η Intrakat Facebook Twitter
0

Δύο νέα έργα υπογράφει η Intrakat:


-Το πρώτο που υπογράφεται την 07/05/2021 είναι η Κατασκευή της Α’ Φάσης του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, στην Κύπρο, ύψους 73 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ, συνίσταται σε αυτοκινητόδρομο μήκους 15 χλμ. με δύο σήραγγες μήκους 900 μέτρων και πέντε υψηλές γέφυρες μήκους 1.400 μέτρων.


-Το δεύτερο αξίας 12 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ υπογράφεται μέσα στον Απρίλιο και είναι η Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
 

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Live A Legacy από τη Mastercard και το WHEN επιστρέφει, δίνοντας φωνή σε ιστορίες που εμπνέουν

Market news / Το Live A Legacy από τη Mastercard και το WHEN επιστρέφει, δίνοντας φωνή σε ιστορίες που εμπνέουν

Με το μήνυμα «Hear the stories. Embrace the wave.», η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, αναδεικνύοντας πραγματικές ιστορίες και συζητήσεις γύρω από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.
THE LIFO TEAM