Η Guinness γιορτάζει το Saint Patrick’s Day με διαφορετικό τρόπο αλλά πάντα μαζί

Η Guinness γιορτάζει το Saint Patrick’s Day…με διαφορετικό τρόπο αλλά πάντα Μαζί! Facebook Twitter
0

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Guinness γιορτάζει το Saint Patricks Day, την γιορτή της φιλίας και της Ιρλανδικής κουλτούρας, με μία μοναδική διαδικτυακή συναυλία & party σε συνεργασία με τον Red FM 96.3, την Τετάρτη 17 Μαρτίου.

Οι μοναδικές στιγμές με τους φίλους μας και οι εορταστικοί παλμοί έχουν γίνει πολύτιμα αγαθά και τα προσμένουμε…πιο πολύ από ποτέ! Η Guinness, η αγαπημένη Ιρλανδική stout μπίρα, με την χαρακτηριστική της γεύση και βελούδινη υφή, σε συνεργασία με τον Red FM 96.3, προσφέρει την απόλυτη τρίωρη ψηφιακή εμπειρία, με live band music και DJ sets, υπό τους ήχους της Ιρλανδικής μουσικής σκηνής.

Για περισσότερα από 250 χρόνια, η Guinness τιμά και γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Πατρικίου! Και φέτος, εξακολουθεί να είναι δίπλα μας, πάντα με ασφάλεια από το σπίτι μας, για να υψώσουμε περήφανα τα ποτήρια μας, με αγαπημένα Ιρλανδικά τραγούδια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε την Τετάρτη 17 Μαρτίου, στις 8 μμ., ζωντανά στη συχνότητα του Red FM 96.3 ή στο redfm.gr και να γιορτάσετε και εσείς το Saint Patrick’s Day, παρέα με τη Guinness.

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες και λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς και στην σελίδα της Guinness στο Facebook.

Μας αξίζει αυτή η γιορτινή στιγμή…πιο πολύ από ποτέ.

Στη υγεία μας! Sláinte!

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’ στην Ελλάδα

Market news / Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής «Skroutz Point» στην Ελλάδα

Τα «Skroutz Point» απαντούν με επιτυχία στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, καθώς έχουν εξυπηρετήσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους ως τώρα, περισσότερες από 150 χιλιάδες αποστολές
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Market news / Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία και οι άνθρωποί της πρόσφεραν άμεση στήριξη στους Δήμους Πεντέλης, Παλλήνης και Δυτικής Λέσβου, ενώ έχουν δρομολογηθεί και δράσεις στήριξης των Δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Σουφλίου / Κοινότητα Δαδιάς.
THE LIFO TEAM
H 5η #UMImpactDay της UM

Market news / #UMImpactDay: Για 5η συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της UM προσφέρουν εθελοντικά σε κοινωνικές δράσεις

Οι UMers 50 χωρών, τουλάχιστον 100 αγορών και 120 γραφείων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τους, στην πρώτη δια ζώσης από το 2019, Impact Day.
THE LIFO TEAM
Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Market news / Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Με την κίνηση αυτή η Polygreen συμπληρώνει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, αποκτώντας σημαντικό πλέον αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ