Η Chocolate Academy Athens υποδέχεται το μέλλον της σοκολάτας με τη νέα και πρωτοποριακή σοκολάτα WholeFruit, Evocao™ της Cacao Barry

Η Chocolate Academy Athens υποδέχεται το μέλλον της σοκολάτας με τη νέα και πρωτοποριακή σοκολάτα WholeFruit, Evocao™ της Cacao Barry! Facebook Twitter
0

Η Cacao Barry κάνει το δικό της βήμα για μια πιο βιώσιμη σοκολατοβιομηχανία φέρνοντας την επανάσταση με τη σοκολάτα WholeFruit Evocao™, μια μοναδική κουβερτούρα από 100% αγνό φρούτο κακάο. Η Chocolate Academy™ Athens παρουσίασε στο event της που διεξήχθη 1 και 2 Φεβρουαρίου 2022, τη νέα σοκολάτα Evocao™, προσκαλώντας chefs και επαγγελματίες σε ένα ταξίδι γεύσης και πρωτοπορίας στον κόσμο της εκλεκτής σοκολάτας, όπως την έπλασε η φύση.

Η σοκολάτα WholeFruit είναι 100% φτιαγμένη από τον καρπό του κακάο, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, λεκιθίνη και βανίλια. Με την ασύγκριτη φρουτώδη γεύση της και το αρωματικό της προφίλ, η σοκολάτα WholeFruit αποκαλύπτει το βάθος και τη φυσική φρεσκάδα του καρπού του κακάο και δίνει τη λύση στους chefs και τους τεχνίτες που θέλουν να ικανοποιήσουν την ανάγκη των καταναλωτών για πιο υγιεινή απόλαυση επαναχρησιμοποιώντας τον καρπό του κακάο. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αγροτών και αναπτύσσει το αειφόρο προφίλ της παγκόσμιας βιομηχανίας της σοκολάτας καθώς παράγεται με 100% βιώσιμο τρόπο. Με Chefs από όλο τον κόσμο ως καθοδηγητές μέσω μιας μοναδικής και συναρπαστικής διαδικασίας, η WholeFruit είναι κάτι παραπάνω από καινοτομία: είναι μία επανάσταση για τη βιομηχανία της σοκολάτας.

Η Cacao Barry μαζί με την Chocolate Academy™ Athens, θέτουν ως προτεραιότητες την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στον κόσμο της σοκολάτας, εντάσσοντας την WholeFruit Evocao™ στις πρώτες ύλες της και παρουσιάζοντάς την πρώτη στους chefs και επαγγελματίες της ελληνικής σοκολατοβιομηχανίας. Barry Callebaut: Η “καρδιά” της βιομηχανίας της σοκολάτας.

Με έδρα τη Ζυρίχη στην Ελβετία, ο όμιλος Barry Callebaut δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο του 2020 και αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή σοκολάτας υψηλής ποιότητας και προϊόντων κακάο παγκοσμίως, τελειοποιώντας κάθε βήμα στην αλυσίδα αξίας από τη συλλογή των πρώτων υλών μέχρι την παραγωγή της πιο εκλεκτής σοκολάτας. Είναι η “καρδιά” και ο μοχλός της βιομηχανίας της σοκολάτας με στόχο την κορυφή σε όλα τα τμήματα προσέλκυσης πελατών. Πρόκειται για μία business-to-business εταιρεία, πλήρως καθετοποιημένη με ισχυρή θέση στις χώρες προέλευσης του κακάο και μοναδικό παγκόσμιο αποτύπωμα. Η Chocolate Academy Athens υποδέχεται το μέλλον της σοκολάτας με τη νέα και πρωτοποριακή σοκολάτα WholeFruit, Evocao™ της Cacao Barry!. Chocolate Academy™ Athens: Δεξιοτεχνία, έμπνευση, δημιουργία!

Στην Chocolate Academy™ Athens, γιορτάζουμε τη δεξιοτεχνία και προσφέρουμε πραγματικές λύσεις σε τεχνίτες και chefs, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των ικανοτήτων τους. Από αρχάριους μέχρι εμπειρογνώμονες, τους παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να τους βοηθήσουμε να διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Μέσω των brands μας, προσφέρουμε υλικά, γνώση και έμπνευση. Χτίζουμε ένα ισχυρό δίκτυο ώστε να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες της σοκολάτας να επιτύχουν τους δημιουργικούς τους στόχους συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην επιτυχία της επιχείρησής τους. Πώς; Φέρνοντας νέες δεξιότητες και γνώσεις σε κουζίνες σε όλο τον κόσμο!

Με 80 Chocolate Academy™ Chefs και πάνω από 200 Chocolate Ambassadors, είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε νέες τεχνικές, καταναλωτικές τάσεις, ιδέες, επαγγελματική υποστήριξη, και ευκαιρίες για συν-δημιουργία.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Market news / Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Oι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής βρέθηκαν ανάμεσα σε περισσότερους από 240 μαθητές από 30 ομάδες προερχόμενες από 15 χώρες και επικράτειες, που συμμετείχαν φέτος στο Made to Move Communities Challenge.
THE LIFO TEAM