Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σας περιμένει στο εμπορικό κέντρο AVENUE

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σας περιμένει στο εμπορικό κέντρο AVENUE Facebook Twitter
0

H εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών θα σας υποδεχθεί το διήμερο 25 & 26 Νοεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο ΑVENUE (Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι) στο χώρο εκδηλώσεων στο ισόγειο, με μια ειδική κατασκευή, οπού θα μπορέσετε να ανακυκλώσετε όλες τις παλιές ξεχασμένες ηλεκτρικές μικροσυσκευές!

Παλιοί φορτιστές και κινητά, χαλασμένα ακουστικά, ηλεκτρικά σίδερα, σπασμένα μιξεράκια, μέχρι και η παλιά ζυγαριά στο μπάνιο, όλες οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν θέση στον κάδο της Ανακύκλωση Συσκευών, καθώς μπορούν να ανακυκλωθούν και να προστατέψουν το περιβάλλον από ρυπογόνες ουσίες.

Συνδυάστε την βόλτα και τα ψώνια σας στο εμπορικό κέντρο AVENUE, με τη δυνατότητα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών, ανακαλύψτε και ενημερωθείτε παίζοντας το παιχνίδι που έχει ετοιμάσει η εταιρεία για όλα τα ηλεκτρικά είδη που μπορούν να ανακυκλωθούν και συμβάλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος!

Σας περιμένουμε!

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ