Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή παρουσίασε τον μοναδικό στην ελληνική αγορά κωδικό με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET & 50% rPE

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή παρουσίασε τον μοναδικό στην ελληνική αγορά κωδικό με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET & 50% rPE Facebook Twitter
0

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή, στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής περιβαλλοντικής ευθύνης, παρουσιάζει τη νέα καινοτόμα συσκευασία με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET & 50% rPE, την πρώτη συσκευασία εμφιαλωμένου νερού με τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο πλαστικό στην ελληνική αγορά.

Η νέα ανακυκλώσιμη συσκευασία ακολουθεί τις παγκόσμιες δεσμεύσεις της Nestlé με όραμα καμία συσκευασία της να μην καταλήγει σε χώρους υγειονομικής ταφής ή ως επιβαρυντικό για το περιβάλλον απόρριμμα. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με το όραμα της εταιρείας, η Nestlé Waters, δεσμεύεται στην ορθή διαχείριση των φυσικών πόρων και την κυκλική οικονομία, ακολουθώντας τους παρακάτω άξονες:
- Λειτουργία εργοστασίων με 100% μηδενικά απόβλητα (2020)
- 100% ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες
- Χρήση κατ' ελάχιστον 50% ανακυκλωμένου πλαστικού PET στις συσκευασίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική

Ο Δημήτρης Χανιόγλου, Επικεφαλής του Τμήματος Nestlé Waters Ελλάδος, δήλωσε: «Αυτή η στιγμή είναι πραγματικά σημαντική για εμάς. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, εξελίσσεται και επιταχύνει το ταξίδι του προς τη βιώσιμη ανάπτυξη. Μετά από σημαντικές πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς όλα αυτά τα χρόνια, πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το αποτύπωμα της δραστηριότητάς μας στο περιβάλλον, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή και με τις δράσεις όλων μας μπορούμε πλέον να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Σήμερα, είμαστε πολύ περήφανοι και παρουσιάζουμε το νέο μας προϊόν Κορπή®, το οποίο αποτελείται από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET & 50% rPE στο φιλμ συσκευασίας, παροτρύνοντας τον καταναλωτή να γίνει σύμμαχος στην προστασία του πλανήτη».

Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν βασικές προτεραιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή®, το οποίο πηγάζει από ένα ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον στα Ακαρνανικά Βουνά, ένα περιβάλλον ολότελα φυσικό και προστατευμένο, χωρίς βιομηχανική δραστηριότητα. Το ανακυκλωμένο πλαστικό rPET που χρησιμοποιείται στις νέες συσκευασίες είναι υψηλής ποιότητας, εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) και χρησιμοποιείται για την παραγωγή μπουκαλιών Κορπή® με απόλυτη ασφάλεια.

H νέα συσκευασία του Κορπή® είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά και εντάσσεται στη στρατηγική εταιρικής περιβαλλοντικής ευθύνης «Μπες στον Κύκλο», με στόχο την εκπαίδευση των καταναλωτών και την ενεργή συμμετοχή τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.korpi.gr/

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM