Ένας μήνας γεμάτος γευστικές εκπλήξεις από το F2G της WIND

Ένας μήνας γεμάτος γευστικές εκπλήξεις από το F2G της WIND Facebook Twitter
0

Κάθε μήνα κάτι νέο έρχεται στο Flames2Go για τους συνδρομητές του F2G της WIND. Αυτόν τον μήνα, την τιμητική της έχει η pizza! Μέχρι τέλος Οκτωβρίου, δέκα τυχεροί νικητές θα απολαύσουν pizza l'artigiano για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς δωρεάν.


Το Flames2Go καλωσορίζει, στο loyalty σχήμα του την l'artigiano, το απόλυτο Italian comfort food, με αυθεντικές γεύσεις και χειροποίητο φαγητό. "Pizza month" από την l'artigiano και το F2G για να κερδίσουν οι συνδρομητές απολαυστικές cozy στιγμές στο σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο!


Οι γευστικές εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς οι διαγωνισμοί «Flames2Go Tastes» θα σου χαρίσουν ένα γευστικό «ταξίδι» στην Ελλάδα! Στιγμές απόλαυσης περιμένουν τους τυχερούς συνδρομητές, όπως μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ, βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά και ένα δείπνο στο Padrino Skg Food Stories με θέα τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης. Ούτε η Πάτρα λείπει από τον γευστικό αυτό χάρτη του μήνα, καθώς το Tomo's Open Kitchen Bar περιμένει τους τυχερούς νικητές της Αχαϊκής πρωτεύουσας που θα απολαύσουν δημιουργική κουζίνα με πατρινό άρωμα.


Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη, το F2G εμπλουτίζει καθημερινά τους διαγωνισμούς και τα δώρα που προσφέρει, ψάχνοντας τον ιδανικότερο τρόπο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των συνδρομητών της. Η λίστα των νικητών αυξάνεται κάθε μέρα και τα δώρα διαφοροποιούνται συνεχώς. Ο Οκτώβριος, παρ'όλο που είναι αφιερωμένος στην απόλαυση, διατηρεί σαφώς όλη τη γκάμα των κλασσικών πλέον διαγωνισμών του, από το αυτοκίνητο μέχρι τα data.


Το Κυνήγι των Flames συνεχίζεται μέσα από το myF2G app, διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές αλλά και online. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.wind.gr/gr/f2g/.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM
Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM