Εγκαινιάζεται το νέο Χiaomi Store που εφαρμόζει το νέο ΙoT Concept

Εγκαινιάζεται το νέο Χiaomi Store που εφαρμόζει το νέο ΙoT Concept Facebook Twitter
0

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στο εμπορικό κέντρο River West, η Χiaomi και η Info Quest Technologies, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εγκαινιάζουν το πρώτο Χiaomi Store της περιοχής που εφαρμόζει το νέο ΙoT Concept – μια μοναδική εμπειρία αγοράς όπου οι καταναλωτές έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα του brand.

Στο νέο κατάστημα οι Xiaomi Fans της Ελλάδας θα μπορούν να δουν από κοντά τα καταπληκτικά smartphone της Xiaomi, να κάνουν μια βόλτα με ένα Mi Electric Scooter και να γνωρίσουν όλο το οικοσύστημα των έξυπνων συσκευών της εταιρείας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν προϊόντα Xiaomi σε ειδικές προσφορές ενώ κάθε μισή ώρα θα γίνεται κλήρωση για μοναδικά δώρα.

Το κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του το απόγευμα στις 17:00 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 21:00.

To νέο κατάστημα στο River West είναι το 3ο κατάστημα της αλυσίδας στην χώρα, που αναπτύσσει η Info Quest Technologies σε συνεργασία με τη Χiaomi. 

Για την λειτουργία του καταστήματος έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής διάδοσης του Covid-19.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα!

Market news / «ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ»: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα

Γιατί στη WATT+VOLT οι εκπλήξεις δε σταματάνε ποτέ ενώ ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, θέτει τους καταναλωτές στον πυρήνα των προτεραιοτήτων της φροντίζοντας με πρωτότυπες πρωτοβουλίες και ενέργειες να βγαίνουν όλοι νικητές.
THE LIFO TEAM
Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

Market news / Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή και συνεχίζει

Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν, με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.
THE LIFO TEAM
Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5x5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ σε ανταπόκριση των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή.

Market news / Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5x5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ σε ανταπόκριση των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή

Μόλις 8 μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και χάρη στην υποστήριξη δωρητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η ομάδα του Δεσμού παρέδωσε ένα σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 στη Λίμνη Ευβοίας.
THE LIFO TEAM
Novibet: Οκτώ Υποψηφιότητες στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022

Market news / Novibet: Οκτώ Υποψηφιότητες στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022

Με στόχο να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας, η εταιρεία υλοποιεί επικοινωνιακά πλάνα βασισμένα σε πρωτοποριακές και ευρηματικές ιδέες, δημιουργώντας νέα trends και αλλάζοντας τα δεδομένα στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ