Φέτος το Πάσχα, το efood  στέκεται στο πλευρό της Ένωσης «Μαζί Για το Παιδί»  και συμβάλει στο έργο της προσφέροντας πασχαλινά γεύματα σε παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

 

 Η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα καλεί τους χρήστες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα σίτισης «Προσφέρω Γεύματα» και με μια απλή κίνηση, να προσφέρουν έμπρακτη βοήθεια σε οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο της φτώχειας.

 

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε. Κάντε τη δωρεά σας επιλέγοντας το ποσό που επιθυμείτε να δωρίσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέχρι τις 2 Μαΐου. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε κι εσείς να γίνετε αρωγός της προσπάθειας στο video που ακολουθεί.

 

 

 

 

Κάθε δωρεά σας είναι βοήθεια για όλους.

#LoveDelivered

 

 

Σχετικά με το Love Delivered:

Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

 

 

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr