ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Το Croccante βραβεύτηκε με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Best in Pizza» στα Estia Awards 2021

Το Croccante βραβεύτηκε με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Best in Pizza» στα Estia Awards 2021 Facebook Twitter
0

Για τη μοναδική, τραγανή και αφράτη πίτσα scrocchiarella βραβεύτηκε το Croccante, αποσπώντας το Silver βραβείο στην κατηγορία "Best in Pizza" στα Estia Awards 2021.

Ειδικότερα, το Croccante βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους διακριθέντες της κατηγορίας "Best in Pizza", έχοντας συστήσει στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό την 100% φρέσκια πίτσα scrocchiarella. Η μοναδική της ταυτότητα οφείλεται στη χειροποίητη ζύμη, για την προετοιμασία της οποίας, απαιτείται μια 48ωρη διαδικασία. Το Croccante δείχνει σεβασμό στα υλικά που χρησιμοποιεί και για αυτό οι εξειδικευμένοι pizzaioli τα μεταχειρίζονται προσεκτικά, δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις.


Το Croccante, που είναι μοναδικό στο είδος του, ήρθε για να αναδειχθεί ως ένα food trend, προσφέροντας την ξεχωριστή πίτσα scrocchiarella, καθώς και πολλά ακόμα, 100% χειροποίητα προϊόντα. Οι ιδιαίτερες γεύσεις του συμπληρώνονται από το σύγχρονο χαρακτήρα που αποπνέει κάθε «γωνιά» του καταστήματος.


Το Silver βραβείο που απέσπασε το Croccante στα Estia Awards 2021 αποτελεί το πρώτο από τα πολλά που ευελπιστεί να κατακτήσει μελλοντικά και για αυτό συνεχίζει να εξελίσσεται καθημερινά, προσφέροντας λαχταριστές, αυθεντικές γεύσεις.

Λίγα λόγια για το Croccante
Προσφάτως, σε κοντινή απόσταση από το Μετρό της Δάφνης (Μιχάλη Καραολή 2) άνοιξε τις πύλες του για το κοινό, το Croccante, το οποίο προσφέρει 100% χειροποίητη φρέσκια πίτσα scrocchiarella. Με την επιλογή των πιο ντελικάτων και ποιοτικών υλικών με ονομασία προέλευσης και με την πολύτιμη γνώση και εμπειρία των pizzaioli του Croccante, η ζύμη της πίτσας scrocchiarella συνδυάζεται με εξαιρετικά τυριά, αλλαντικά και φρέσκα λαχανικά και υπόσχεται μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία προσφέροντας απόλαυση σε κάθε μπουκιά.

Market news
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ