Το Palmolive δίνει πνοή στο περιβάλλον στηρίζοντας το θεσμό της αναδάσωσης σε συνεργασία με την ΜΚΟ we4all! Το λανσάρισμα των νέων βιώσιμων συσκευασιών από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, σέβεται το περιβάλλον και συνοδεύεται από μία δράση κοινωνικής ευθύνης κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

 

Συνδέοντας τις νέες βιώσιμες συσκευασίες με την υποστήριξη ενός κοινωφελούς οργανισμού με δραστηριότητα σχετική με τη δεντροφύτευση, σκοπεύουμε να ενισχύσουμε την ενημέρωση πίσω από προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον.

 

Το Palmolive αφήνει πίσω του τις συσκευασίες αφρόλουτρων από παραδοσιακό πλαστικό και υιοθετεί το 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Με νέα συσκευασία και πιο βιώσιμη σύσταση, τα αφρόλουτρα Palmolive δείχνουν στο δάσος την αγάπη και το σεβασμό που του αξίζει.

 

Ως ένα brand που φιλοδοξεί να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στη φύση, η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος ενός μακροπρόθεσμου οράματος βιωσιμότητας το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση 100% ανακυκλώσιμης, επαναχρησιμοποιούμενης ή φυσικά διασπώμενης συσκευασίας σε όλη τη σειρά Palmolive έως το 2025.

 

Ρενέτα Παπακαμμένου, Γενική Διευθύντρια, στην Colgate-Palmolive: 

“Για να σηματοδοτήσει αυτό το σημαντικό βήμα, το Palmolive συνεργάστηκε με την we4all για την προώθηση της αναδάσωσης στη χώρα μας. Οι καταναλωτές αγοράζοντας προϊόντα Palmolive κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, συμβάλουν στην αποκατάσταση των δασών μας. Με αυτήν τη συνεργασία, ενισχύουμε τις αξίες του brand και τη σημασία της σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση.”