«Bread You Love»: Nέα σειρά επιλεγμένων ποικιλιών αλεύρων ΑΛΛΑΤΙΝΗ 

Nέα σειρά επιλεγμένων ποικιλιών αλεύρων ΑΛΛΑΤΙΝΗ “Bread You Love” Facebook Twitter
0

Τα προϊόντα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εδώ και 50 χρόνια, αποτελούν την καθημερινή επιλογή του ελληνικού νοικοκυριού. Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το αλεύρι, την πρώτη ύλη για το ψωμί αλλά και με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν την ποιότητα με τη γεύση, τη θρεπτικότητα με την απόλαυση και την παράδοση με την καινοτομία.

Σήμερα η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσιάζει τη νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗ «Bread you Love». Μία νέα πρόταση στην κατηγορία του αλεύρου με διαφορετικές επιλεγμένες ποικιλίες αλεύρων σε μία συσκευασία για προζυμένιο ψωμί. Παρακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ αναγνωρίζει την αξία του καλού σπιτικού ψωμιού και της χαλάρωσης που προσφέρει η διαδικασία του ζυμώματος και απαντά στις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών. Όλες οι προτάσεις της σειράς «Bread you Love» περιέχουν προζύμι από σκληρό σιτάρι, μαλακό σιτάρι ή σίκαλη ενώ είναι βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές για τα πιο αγαπημένα και ιδιαίτερα είδη ψωμιού. Σήμερα, το ψωμί γίνεται ξανά «η ουσία της ζωής» και η νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗ «Bread You Love» αποτελεί την ιδανική επιλογή για εύκολη παρασκευή σπιτικού ψωμιού.

Η νέα σειρά «Bread You Love», ένας συνδυασμός καινοτομίας, παράδοσης αλλά και ευκολίας, περιλαμβάνει τις εξής προτάσεις : 

Ηπειρώτικα Ζυμώματα για Χωριάτικο Ψωμί & Πίτες: εμπνευσμένο από συνταγές των ορεινών χωριών της Ηπείρου, συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι από διαλεκτά σκληρά σιτάρια και είναι ιδανικό για την παρασκευή χωριάτικου ψωμιού ή παραδοσιακών πιτών με τραγανό φύλλο.

Αγιορείτικο με άλευρα Ολικής Άλεσης Πετρόμυλου:εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές συνταγές των μοναχών του Αγίου Όρους, συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας άλευρα σιταριού αλεσμένο σε Πετρόμυλο και σίκαλη ολικής άλεσης, προσφέροντάς σας το αγαπημένο «Αγιορείτικο» ψωμί.

Διαλεχτό Πολύσπορο: συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας άλευρα σιταριού και σίκαλης, μαζί με ένα πλούσιο μείγμα γευστικών σπόρων και νιφάδων δημητριακών, για την εύκολη παρασκευή πολύσπορου ψωμιού στο σπίτι.

Ιταλικά Ζυμώματα για Pizza & Focaccia: εμπνευσμένοαπό συνταγές της Ιταλίας, συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι από μαλακό σιτάρι (τύπου 00) για την παρασκευή μίας αυθεντικής Ιταλικής pizza με λεπτή ζύμη ή ενός αφράτου ψωμιού focaccia με πλούσια γεύση ελαιόλαδου.

Με τη νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗ«Bread You Love» όλοι, μπορούν να φτιάχνουν το δικό τους σπιτικό ψωμί. Γιατί είναι ευχάριστο, εύκολο και χαλαρωτικό.

Οι καταναλωτές που αγαπούν το καλό σπιτικό ψωμί, την ιδιαίτερη γεύση του, το άρωμα του αλλά και την ιδιαίτερη διαδικασία ζύμωσης, γνωρίζουν ότι καλό Αλεύρι σημαίνει καλό Ψωμί. Η αγαπημένη μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, που εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, τους προσφέρει σήμερα νέες ποικιλίες επιλεγμένων αλεύρων για να δημιουργήσουν διαφορετικές και επιτυχημένες παρασκευές, φτιαγμένες με σπιτική φροντίδα και καλοσύνη.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Market news / Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime, παρουσιάζει τέσσερις πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση με το αυτοκίνητό τους.
THE LIFO TEAM
Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ