Αυτό το καλοκαίρι βουτήξτε στη μαγεία της θάλασσας με το limited edition Hendrick’s NEPTUNIA Gin

Αυτό το καλοκαίρι βουτήξτε στη μαγεία της θάλασσας με το limited edition Hendrick’s NEPTUNIA Gin Facebook Twitter
0

Το Hendrick's NEPTUNIA Gin είναι η νέα, απολαυστικά δροσερή Limited Edition πρόταση από τη Μaster Distiller του Hendrick’s Gin, Lesley Gracie, που αιχμαλωτίζει τη σαγηνευτική μαγεία της θάλασσας σε ένα τζιν.

Έμπνευσή του ήταν το μελωδικό τραγούδι των κυμάτων, το οποίο μάγεψε την Lesley κατά τις μακρινές βόλτες της στις παραλίες της Σκωτίας, χώρα καταγωγής του Hendrick’s Gin. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στη χημεία, την εμπειρία της στους πειραματισμούς και το πάθος της για τους συνδυασμούς βοτάνων, η Lesley αιχμαλώτισε αυτήν τη μαγική αίσθηση και την εμφιάλωσε σε ένα τζιν.

Πιστό στον ασυνήθιστο χαρακτήρα του Hendrick’s, με ένα πρόσθετο μίγμα παραθαλάσσιων βοτάνων της περιοχής, το Hendrick’s NEPTUNIA Gin συνδυάζει ένα απαλό τελείωμα εσπεριδοειδών με μια ιδιαίτερη πινελιά μακρινής θαλάσσιας αύρας.

Αυτό το καλοκαίρι βουτήξτε στη μαγεία της θάλασσας με το limited edition Hendrick’s NEPTUNIA Gin Facebook Twitter

Γευστικά χαρακτηριστικά του Hendrick’s NEPTUNIA Gin

Άρωμα: Διαποτίζεται από το βαθύ άρωμα μιας βόλτας στην παραλία και ισορροπεί με φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών, ενώ δεν ξεχνά μια μικρή υπόκλιση στο κλασικό γευστικό προφίλ του Hendrick's Gin.

Γεύση: Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας της αρκεύθου παρατείνεται χάρη στις βαθιές γήινες νότες από τα φυτά των ακτών της περιοχής, τον φρέσκο χαρακτήρα των παραθαλάσσιων βοτάνων και το χαρακτηριστικά καθαρό και απαλό τελείωμα εσπεριδοειδών.

Συνδυάζεται εκλεκτά με premium tonic και μια φέτα αγγούρι.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Market news / Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον τουριστικό κλάδο, καθώς και η έγκαιρη στελέχωση των συμμετεχουσών επιχειρήσεων με το κατάλληλο προσωπικό για την επερχόμενη σεζόν.
THE LIFO TEAM