ΑΚΤΟ: Ένα webinar για σχεδιασμό, παρουσίαση και προώθηση Portfolio

ΑΚΤΟ: ‘’Σχεδιασμός, Παρουσίαση & Προώθηση Portfolio’’ Facebook Twitter
0

Στο Webinar θα επιχειρηθεί μια συνοπτική διερεύνηση των πεδίων, που φωτογράφοι και εικαστικοί καλλιτέχνες οφείλουν να γνωρίζουν, για να προωθήσουν την προσωπική τους δουλειά σε στοχευμένο κοινό. Θα αναφερθούν σε γενικές αρχές, πρακτικές και τεχνικές προώθησης του καλλιτεχνικού έργου στην αγορά και στους θεσμούς της σύγχρονης τέχνης. Εισαγωγή σε βασικούς θεσμούς: Portfolio Reviews, Φωτογραφικοί Διαγωνισμοί, OpenCalls, Προγράμματα Artist-in-Residence, Networking & Social Media. 

 

Εισηγητής: Λάμπρος Παπανικολάτος, Φωτογράφος - Επιμελητής Εκθέσεων και Εκδόσεων. 

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 25/5 και ώρες 18.30 – 20.00 

  

Απευθύνεται σε τελειόφοιτους και πτυχιούχους Φωτογραφίας, Καλών Τεχνών, Visual Design και Κινηματογράφου αλλά και σε επαγγελματίες συναφών γνωστικών πεδίων όπως: Art Direction, Film Direction, Video Production, Φωτογραφία Μόδας, Documentary Photography, Διαφημιστική Φωτογραφία κ.ά., οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σε επαγγελματικό αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο. 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθεί αντίστοιχη βεβαίωση.   

  

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή σας εδώ.   

Στους συμμετέχοντες θα σταλεί σύνδεσμος για την είσοδο τους στην πλατφόρμα και την παρακολούθηση του σεμιναρίου.   

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Healthy Food & Bio Food Awards 2026: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για τη σειρά Nature’s Promise και ΑΒ Έτοιμα Γεύματα

Market news / Healthy Food & Bio Food Awards 2026: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για τη σειρά Nature’s Promise και ΑΒ Έτοιμα Γεύματα

Αναγνώριση για τις στρατηγικές επενδύσεις της ΑΒ στην ιδιωτική ετικέτα, τις υγιεινές επιλογές έτοιμου γεύματος και τις λύσεις που συνδυάζουν ποιότητα, γεύση και βιωσιμότητα στην καθημερινή διατροφή
THE LIFO TEAM