ΌΌπως κάποιοι γνωρίζουν ήδη, το «concept» του ΠΡΙΓΚΙΠΑ βασίζεται σε συνταγές και γεύσεις από την βόρεια Ελλάδα. Ένα από τα από τα πιο αγαπημένα και με την μεγαλύτερη ζήτηση προϊόντα είναι το κεμπάπι - και συγκεκριμένα το κεμπάπι από την Φλώρινα. Αφού ο κόσμος το αγαπάει και το ζητάει τόσο, στον ΠΡΙΓΚΙΠΑ αποφάσισαν να το τιμήσουν και να στήσουν μια μεγάλη γιορτή για να το μάθουν όσοι ακόμα δεν το ξέρουν, αλλά και να το απολαύσουν οι fans του. Η 1η γιορτή Κεμπαπιού πραγματοποιήθηκε πέρυσι και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με χορό μέχρι πρωίας μέσα στην Χαριλάου Τρικούπη.

 

Στη γιορτή έδωσαν το παρόν οι «BANDA ENTOPICA», η μουσική μπάντα δρόμου από τα βόρεια της Ελλάδας με τα χάλκινα, που ταξίδεψαν το κοινό με τους μαγευτικούς balkan ήχους τους.

 

 

Φέτος μένουμε σπίτι. Παρ' όλα αυτά, ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ θέλοντας να μείνει πιστός στην παράδοσή του, διοργανώνει και πάλι την γιορτή κεμπαπιού, προσφέροντας 50% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του καταλόγου που περιλαμβάνουν κεμπάπια, ενώ σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε σε  live streaming τους υπέροχους ΒΑNDA ENTOPICA μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, @prigkipas.exarcheia και @prigkipas.alimos.

 

Συντονιστείτε για να κερδίσετε πλούσια δώρα από τον μεγάλο χορηγό του ΠΡΙΓΚΙΠΑ, Wildlife and Culture Prespa Lakes.