2021: Ένας χρόνος αγάπης, προσφοράς και ομαδικότητας για το efood

2021: Ένας χρόνος αγάπης, προσφοράς και ομαδικότητας για το efood Facebook Twitter
0

Κάνοντας μια ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε, το efood στάθηκε δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ενίσχυσε πολλές κοινωνικές δράσεις και πρόσφερε χαμόγελα αγάπης. Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered,  χρήστες και efood κατάφεραν να συγκεντρώσουν 400.000€ και να μοιράσουν περισσότερα από 212.800 γεύματα μέσα σε μόλις 12 μήνες.

Με τη δική σας στήριξη μέσα από δωρεές, το efood πρόσφερε σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” 26.445 Χριστουγεννιάτικα και 22.115 Πασχαλινά γεύματα, υποστηρίχθηκε ενεργά το κέντρο Διοτίμα και 32 θύματα έμφυλης βίας καθώς επίσης εγκαταστάθηκαν 3 σταθμοί συλλογής και απομάκρυνσης επιπλεόντων απορριμμάτων σε παραλίες αστικών κέντρων με την iSea.

Τον Αύγουστο του 2021, η εταιρεία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στηρίζοντας τους πυροσβέστες και τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών με γεύματα και είδη πρώτης ανάγκη, ενώ χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά των δωρεών που κάνουν οι χρήστες της μέσα από τις παραγγελίες τους, συγκέντρωσε 90.000 ευρώ με το πρόγραμμα «Προσφέρω Έμπρακτα – Fire Relief»  για την ανακαίνιση του σχολείου της Αγίας Άννας και του Νηπιαγωγείου Κηρίνθου στη Βόρεια Εύβοια.

Εκατοντάδες εθελοντές efooders, έδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο ενωμένοι είναι και πόσο γρήγορα μπορούν να υποστηρίξουν το κοινωνικό σύνολο με τη δράση τους.  Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις όπως δωρεά ρούχων και ζωοτροφών, διένειμαν μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, πήραν μέρος σε εθελοντική αιμοδοσία και σε πολλές ακόμα. 

 Όμως, η προσπάθειά  δεν σταματάει εδώ! Το 2022, το efood προσκαλεί όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό ακόμα περισσότερων συνανθρώπων μας και να στηρίξει με τη δωρεά του εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σχετικά με το Love Delivered:

Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Σχετικά με το efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις και απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Market news / Με πάνω από 7.400 συνεντεύξεις εργασίας ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού 2023 του kariera.gr και της Workathlon

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον τουριστικό κλάδο, καθώς και η έγκαιρη στελέχωση των συμμετεχουσών επιχειρήσεων με το κατάλληλο προσωπικό για την επερχόμενη σεζόν.
THE LIFO TEAM