2021: Ένας χρόνος αγάπης, προσφοράς και ομαδικότητας για το efood

2021: Ένας χρόνος αγάπης, προσφοράς και ομαδικότητας για το efood Facebook Twitter
0

Κάνοντας μια ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε, το efood στάθηκε δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ενίσχυσε πολλές κοινωνικές δράσεις και πρόσφερε χαμόγελα αγάπης. Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered,  χρήστες και efood κατάφεραν να συγκεντρώσουν 400.000€ και να μοιράσουν περισσότερα από 212.800 γεύματα μέσα σε μόλις 12 μήνες.

Με τη δική σας στήριξη μέσα από δωρεές, το efood πρόσφερε σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” 26.445 Χριστουγεννιάτικα και 22.115 Πασχαλινά γεύματα, υποστηρίχθηκε ενεργά το κέντρο Διοτίμα και 32 θύματα έμφυλης βίας καθώς επίσης εγκαταστάθηκαν 3 σταθμοί συλλογής και απομάκρυνσης επιπλεόντων απορριμμάτων σε παραλίες αστικών κέντρων με την iSea.

Τον Αύγουστο του 2021, η εταιρεία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στηρίζοντας τους πυροσβέστες και τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών με γεύματα και είδη πρώτης ανάγκη, ενώ χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά των δωρεών που κάνουν οι χρήστες της μέσα από τις παραγγελίες τους, συγκέντρωσε 90.000 ευρώ με το πρόγραμμα «Προσφέρω Έμπρακτα – Fire Relief»  για την ανακαίνιση του σχολείου της Αγίας Άννας και του Νηπιαγωγείου Κηρίνθου στη Βόρεια Εύβοια.

Εκατοντάδες εθελοντές efooders, έδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο ενωμένοι είναι και πόσο γρήγορα μπορούν να υποστηρίξουν το κοινωνικό σύνολο με τη δράση τους.  Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις όπως δωρεά ρούχων και ζωοτροφών, διένειμαν μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, πήραν μέρος σε εθελοντική αιμοδοσία και σε πολλές ακόμα. 

 Όμως, η προσπάθειά  δεν σταματάει εδώ! Το 2022, το efood προσκαλεί όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό ακόμα περισσότερων συνανθρώπων μας και να στηρίξει με τη δωρεά του εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σχετικά με το Love Delivered:

Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Σχετικά με το efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις και απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα!

Market news / «ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ»: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα

Γιατί στη WATT+VOLT οι εκπλήξεις δε σταματάνε ποτέ ενώ ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, θέτει τους καταναλωτές στον πυρήνα των προτεραιοτήτων της φροντίζοντας με πρωτότυπες πρωτοβουλίες και ενέργειες να βγαίνουν όλοι νικητές.
THE LIFO TEAM
Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

Market news / Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή και συνεχίζει

Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν, με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.
THE LIFO TEAM
Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5x5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ σε ανταπόκριση των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή.

Market news / Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5x5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ σε ανταπόκριση των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή

Μόλις 8 μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και χάρη στην υποστήριξη δωρητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η ομάδα του Δεσμού παρέδωσε ένα σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 στη Λίμνη Ευβοίας.
THE LIFO TEAM
Novibet: Οκτώ Υποψηφιότητες στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022

Market news / Novibet: Οκτώ Υποψηφιότητες στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022

Με στόχο να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας, η εταιρεία υλοποιεί επικοινωνιακά πλάνα βασισμένα σε πρωτοποριακές και ευρηματικές ιδέες, δημιουργώντας νέα trends και αλλάζοντας τα δεδομένα στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ