Χαμένος χρόνος στην τράπεζα; Όχι πια

Χαμένος χρόνος στην τράπεζα; Όχι πια Facebook Twitter
Ο ηλεκτρονικός αριθμός προτεραιότητας i-bank pass
0

ADVERTORIAL

Χαμένος χρόνος στην τράπεζα; Όχι πια Facebook Twitter
Μέσω της εφαρμογής ενημερώνεστε για τις διαθέσιμες υπηρεσίες του κάθε καταστήματος και τον μέσο χρόνο αναμονής.

Πόσες φορές δεν έχετε αναβάλει τις δουλειές σας, πηγαίνοντας στην τράπεζα και βλέποντας το μέσο χρόνο αναμονής να έχει φτάσει τα 45 λεπτά;

Πόσες φορές επίσης, δεν έχετε φύγει για να προλάβετε να κάνετε κάτι άλλο στο μεταξύ και επιστρέφοντας 45 λεπτά μετά, βλέπετε ότι ο αριθμός σας έχει περάσει πριν από 2 νούμερα;

Ο χρόνος δεν είναι μόνο χρήμα, αλλά είναι και προσωπικός χρόνος που χάθηκε ανεπιστρεπτί. Είναι ο χρόνος που θα μπορούσατε να απολαύσετε ένα γρήγορο καφέ με ένα φίλο, να ψωνίσετε ένα δώρο ή να ξεκινήσετε την ημέρα σας με λιγότερο άγχος.

Η τεχνολογία ως γνωστόν, υπάρχει και εξελίσσεται για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Για να αυτοματοποιεί διαδικασίες και ενέργειες, για να εξοικονομούμε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο.

Τώρα, η Εθνική Τράπεζα, έρχεται να δώσει τη λύση που όλοι που ονειρευόμασταν περιμένοντας σε μία σειρά καθήμενοι ή όρθιοι.

Η λύση ακούει στο όνομα i-bank pass.

 

Τι είναι; Μία πρωτοποριακή υπηρεσία με την οποία μπορούμε να βγάλουμε το μαγικό χαρτάκι προτεραιότητας... από το σπίτι μας! Ναι, καλά ακούσατε. Είστε σπίτι ή γραφείο και έχετε δουλειά στην τράπεζα; Κανένα πρόβλημα. Κατεβάζετε απλά στο κινητό σας (smartphone) ή στο tablet σας την εφαρμογή i-bank pass, η οποία είναι διαθέσιμη για όλα τα mainstream λειτουργικά συστήματα (Google Android™ -έκδοση 4.0 και μεταγενέστερη- και Apple iOS -έκδοση 7.0 και μεταγενέστερη-).

Τι κάνει ακριβώς αυτή η εφαρμογή; Σας δείχνει τα καταστήματα στην περιοχή που βρίσκεστε και μπορείτε να επιλέξετε κατάστημα εξυπηρέτησης με βάση το χρόνο αναμονής, ώστε να βγάλετε αριθμό προτεραιότητας για το ταμείο. Και δεν σταματάει εκεί... Σας ειδοποιεί όταν πλησιάζει η σειρά σας με push notification για να μην ξεχαστείτε και χάσετε τη σειρά σας!

Η ιδιαίτερα χρηστική αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 283 καταστήματα της Εθνικής, τα οποία σημειώνονται στην εφαρμογή με pin πράσινου χρώματος και λειτουργεί Δευτέρα έως Πέμπτη 08:10'-14:25' και Παρασκευή 08:10'-13:55'.

Επίσης, δεν απαιτεί κωδικούς εισόδου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από πελάτες όσο και από μη πελάτες της Εθνικής Τράπεζας.

Το μόνο που χρειάζεστε, όπως άλλωστε και για όλες τις εφαρμογές, είναι πρόσβαση στο ίντερνετ και να έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία τοποθεσίας (GPS) για να βρείτε ποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί καλύτερα, ενώ για την ειδοποίηση στο κινητό σας απαιτείται σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, η εφαρμογή δίνει πληροφορίες για τα πλησιέστερα καταστήματα και το χρόνο αναμονής στα ταμεία ώστε να επιλέξετε όποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί καλύτερα. Μέσω της εφαρμογής i-bank pass εκδίδετε έως και 3 εισιτήρια την ημέρα.

Για αυτό θυμήσου, πριν pass στην Τράπεζα, i-bank pass.

Πληροφορίες στο www.nbg.gr

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM