H Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Fall-Winter 2019

H Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Fall-Winter 2019 Facebook Twitter
0

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, η Swatch παρουσίασε τις συλλογές της για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019 σε μια casual εκδήλωση γεμάτη χρώμα, στιλ και Swatch ενέργεια.

H Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Fall-Winter 2019 Facebook Twitter


Η μάρκα υποδέχτηκε εκπροσώπους των μέσων, bloggers και influencers στον design χώρο The Lofts, στο Χαλάνδρι, για να τους ξεναγήσει στις θεματικές ενότητες Swatch Bau, Skin Irony42, I love your folks και Knightliness. Τα ρολόγια κάθε ενότητας παρουσιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταδίδεται στον επισκέπτη το μοναδικό vibe και η πηγή έμπνευσής της εκάστοτε θεματικής ενότητας.

H Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Fall-Winter 2019 Facebook Twitter

H Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Fall-Winter 2019 Facebook Twitter

Η θεματική ενότητα BAU SWATCH γιορτάζει τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παγκοσμίου φήμης κινήματος Bauhaus, στο οποίο τέχνη και τεχνική συνδυάζονται με απόλυτη αρμονία. Ξεκίνησε ως μια σχολή τέχνης στη Γερμανία το 1919, και εξελίχθηκε σε ένα ιδιαίτερο κίνημα μοντέρνας τέχνης που χαρακτηρίζεται από τη μοναδική του προσέγγιση στο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Η σύνδεση της Swatch με το κίνημα Bauhaus έρχεται απολύτως φυσικά, αφού και οι δύο συνδυάζουν την τεχνική πρωτοπορία με την καλλιτεχνική και παιχνιδιάρικη προσέγγιση. Βασικά χρώματα και λιτές γραμμές κυριαρχούν στα μοντέλα της BAU SWATCH, κάνοντας τα ρολόγια αυτά τόσο εμβληματικά και διαχρονικά όσο ένα από τα πιο επιδραστικά καλλιτεχνικά κινήματα του 20ου αιώνα.

H Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Fall-Winter 2019 Facebook Twitter

H Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Fall-Winter 2019 Facebook Twitter


Σε μια εποχή όπου υπάρχει απόλυτη ελευθερία στην ενσωμάτωση προσωπικών στοιχείων στο outfit μας, τα οποία αναδεικνύουν το μοναδικό στιλ του καθενός μας, τα αξεσουάρ αντικατοπτρίζουν περισσότερο από ποτέ την προσωπικότητα μας ενώ κάθε λεπτομέρεια διηγείται μέρος της ιστορίας μας. Η θεματική ενότητα I LOVE YOUR FOLK αποτίνει φόρο τιμής σε αυτό το hot trend με τον διασκεδαστικό τρόπο για τον οποίο η Swatch είναι γνωστή και αγαπητή. Τα ρολόγια αυτής της συλλογής τιμούν με υπερηφάνεια την κουλτούρα και τη μοναδικότητα του καθενός, προσθέτοντας το απόλυτο folk touch στα φθινοπωρινά looks μας –είτε είναι λαχούρια, λουλούδια, δαντέλα ή γεωμετρικά μοτίβα.

H Swatch παρουσιάζει τη συλλογή Fall-Winter 2019 Facebook Twitter

Συνδυάστε την σημασία του να ανήκει κανείς σε μια ομάδα, με την αγάπη για την αριστοκρατία και τον ενθουσιασμό για μια εποχή στην οποία τα ρούχα χρησίμευαν σαν προστατευτικός εξοπλισμός ή και τρόπος στολισμού: αυτό είναι η συλλογή KNIGHTLINESS! Η Swatch μας σερβίρει ένα λαμπερό cocktail με συστατικά τα εντυπωσιακά studs, το fancy gothic look, το λαμπερό μαύρο και το πορφυρό κόκκινο – πάντα βέβαια με την κατάλληλη δόση ελαφρότητας και διακριτικού χιούμορ που χαρακτηρίζει τη Swatch. Περίτεχνα χτενίσματα, παπούτσια με μεγάλες αγκράφες και πολυτελή βελούδινα σακάκια ταιριάζουν απόλυτα στην συγκεκριμένη τάση- ετοιμαστείτε για το ραντεβού σας με τον Tristan και τον Lancelot.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ