Το ομαδικό τμήμα DEUTSCH ONLINE του Goethe-Institut σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Πάρτε μέρος σε σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες και χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα εκμάθησης για εξάσκηση, για να μάθετε Γερμανικά online.

 

Ομαδικό διαδικτυακό τμήμα
Ωστόσο δεν μαθαίνετε μόνοι σας, αλλά σε μια μικρή ομάδα μεταξύ 6 και 16 ατόμων, ενώ δυο καθηγητές σας επιβλέπουν καθ' όλη τη διάρκεια του τμήματος, σας παρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατροφοδότηση και καθοδηγούν τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

 

Το ομαδικό διαδικτυακό τμήμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν με ευέλικτο τρόπο Γερμανικά και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την αίσθηση της ομαδικότητας. Με επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία εξασκείστε στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. Προσεγγίζετε τη γλώσσα μέσα από καθημερινές καταστάσεις και εξασκείστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τα μαθήματα γίνονται στην πλατφόρμα εκμάθησης του Goethe-Institut σε εικονικό περιβάλλον διδασκαλίας.

 

Νέα θερινά εντατικά τμήματα

Ομαδικά εντατικά θερινά τμήματα DEUTSCH ONLINE θα λειτουργήσουν στα επίπεδα από Α1 έως και B2.

 

Εγγραφείτε ως τις 18 Ιουνίου και κερδίστε έκπτωση.


Τα μαθήματα αρχίζουν από 22 Ιουνίου. Αν έχετε απορίες γράψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mathimata-athen@goethe.de ή καλέστε μας στο 210 3661 038.

 

Παρακολουθήστε δοκιμαστικά μάθημα online

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ακριβώς λειτουργούν τα διαδικτυακά τμήματα; Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δοκιμαστικό μάθημα σε μια σειρά τμημάτων για αρχάριους και προχωρημένους. Γράψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathimata-athen@goethe.de, για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή.

 

Πληροφορίες και εγγραφές www.goethe.de/athen/germanonline.

 

Goethe-Institut Athen
Ομήρου 14-16
Τηλ. 210 36 61 000
www.goethe.de/athen