ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Νέα εποχή για την οικογένεια της Elite

Νέα εποχή για την οικογένεια της Elite Facebook Twitter
0

 

H Elite της ποιότητας, της διατροφικής αξίας και των νέων γευστικών εμπειριών, δημιουργεί για πάνω από 50 χρόνια, ό,τι πιο νόστιμο με φροντίδα και αγάπη. Σήμερα, η αγαπημένη οικογένεια των κλασικών φρυγανιών Elite, που χρόνια τώρα συντροφεύει το πρωινό μας, ανανεώνει την εικόνα της μέσα από νέες συσκευασίες, που επικοινωνούν με απλό και διακριτό τρόπο τα προϊοντικά οφέλη, και τη δημιουργία της νέας σειράς «Elite VITA», διατηρώντας πάντα τη διαχρονική αξία και ποιότητα της μάρκας.

Με έμφαση στην περιοχή της «νέας φιλοσοφίας διατροφής», η Elite καινοτομεί ξανά με τη νέα σειρά Εlite VITA, εστιάζοντας σε συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας. Στην Elite VITA εντάσσονται οι ήδη αγαπημένες Φρυγανιές με αλεύρι Ολικής Άλεσης καθώς και οι Φρυγανιές με Χαρούπι, με ανανεωμένες συσκευασίες και νέα εικαστικά που αναδεικνύουν τα διατροφικά τους στοιχεία. Λανσάρονται παράλληλα οι νέες Φρυγανιές Elite VITA με Δημητριακά, με χαμηλά κορεσμένα λιπαρά και υψηλή διατροφική αξία, μια πραγματικά διαφοροποιημένη πρόταση που συνδυάζεται μοναδικά με το πρωινό μας γεύμα.

Νέα εποχή για την οικογένεια της Elite Facebook Twitter

Η νέα σειρά Elite VITA ενισχύεται περαιτέρω με την επέκτασή της στις κατηγορίες γκοφρετών ρυζιού και καλαμποκιού με 4 διαφοροποιημένες προτάσεις με τετράγωνες, πολύ λεπτές και τραγανές φέτες και μόνο 16 θερμίδες ανά τεμάχιο. Οι Elite VITA Γκοφρέτες Καλαμποκιού κυκλοφορούν σε 2 μοναδικές γεύσεις Κλασική και με Σπόρους και οι Elite VITA Γκοφρέτες Ρυζιού κυκλοφορούν σε 2 απολαυστικές γεύσεις με Σουσάμι & Αλάτι και με σπόρους Chia & Quinoa.

Η Elite, πιστή στις αξίες που την ανέδειξαν ως κορυφαία μάρκα φρυγανιάς στην Ελλάδα, έρχεται με τη νέα σειρά Elite VITA να ανανεώσει ριζικά την κατηγορία και να την επεκτείνει, προσφέροντας νέες απολαυστικές και ποιοτικές προτάσεις πρωινού και snacking για όλη την ημέρα στους καταναλωτές που επιλέγουν μια ισορροπημένη διατροφή και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμιλος ΔΕΗ: Προχωρά η κατασκευή μονάδας ΣΗΘΥΑ για τις ανάγκες τηλεθέρμανσης της Δ. Μακεδονίας

Επιχειρείν / Όμιλος ΔΕΗ: Προχωρά η κατασκευή μονάδας ΣΗΘΥΑ για τις ανάγκες τηλεθέρμανσης της Δ. Μακεδονίας

Πρόκειται για ένα απαιτητικό έργο με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά,  που σχεδιάστηκε από τον Όμιλο ΔΕΗ, σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα μέρη του Μνημονίου, και θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη παροχή θερμικής ενέργειας στο διασυνδεδεμένο σύστημα τηλεθέρμανσης της Δ. Μακεδονίας,
THE LIFO TEAM
«Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

Επιχειρείν / «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

Πάνω από 1.400 διανυκτερεύσεις δωρεάν φιλοξενίας προσφέρθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε ασθενείς από την επαρχία.
THE LIFO TEAM
Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο TWINVEST

Επιχειρείν / Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο TWINVEST

Η συμμετοχή της ΔΕΗ στο TWINVEST εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου για την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων, την υποστήριξη βιώσιμων επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη μετάβαση προς ένα ενεργειακό μέλλον όπου η τεχνολογία και η πράσινη ανάπτυξη συμβαδίζουν.
THE LIFO TEAM
H Lidl Ελλάς δεσμεύεται για την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων ευαισθητοποιώντας το ευρύ κοινό με στόχο ένα καλύτερο αύριο

Επιχειρείν / H Lidl Ελλάς δεσμεύεται για την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων ευαισθητοποιώντας το ευρύ κοινό με στόχο ένα καλύτερο αύριο

Με πλήρη συνείδηση και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, η Lidl Ελλάς, υλοποιεί την καμπάνια «η δύναμή μας» με σεβασμό στο φαγητό και στόχο την ενημέρωση για την υπεύθυνη κατανάλωση.
THE LIFO TEAM
ΔΕΗ: Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του μεγάλου αιολικού πάρκου στη Ρουμανία

Επιχειρείν / ΔΕΗ: Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του μεγάλου αιολικού πάρκου στη Ρουμανία

Το νέο αιολικό πάρκο θα αποτελείται συνολικά από 23 ανεμογεννήτριες και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2025, συμβάλλοντας σημαντικά στην οργανική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ΑΠΕ του Ομίλου ΔΕΗ.
THE LIFO TEAM
Dialectica: Παγκόσμια έρευνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη σε 1,594 μεγάλες εταιρείες

Επιχειρείν / Dialectica: Παγκόσμια έρευνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη σε 1,594 μεγάλες εταιρείες

Η έρευνα αποτυπώνει το βαθμό ενσωμάτωσης της Tεχνητής Nοημοσύνης στις λειτουργίες των εταιρειών, εστιάζοντας παράλληλα και στις βασικές τάσεις και προκλήσεις που συνδιαμορφώνουν το τοπίο.
THE LIFO TEAM