Η Mastercard βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων της χώρας μας, καθώς από την αρχή του έτους ανακοίνωσε μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις για την ουσιαστική ενίσχυσή τους. Η πλατφόρμα Digital Doors από τη Mastercard, αποτέλεσε εφαλτήριο για πολλές μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα, να μπορέσουν να κάνουν το βήμα προς τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό. Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όμως, δεν εξαρτάται μόνο από τη βοήθεια σε εκπαίδευση, συμβουλές, και διάφορα ψηφιακά και μη εργαλεία.

 

Η ύπαρξη και η συνεχιζόμενη λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων βασίζεται στη στήριξη του καταναλωτικού κοινού –με άλλα λόγια, στη στήριξη των πελατών τους.

 

Κάτω από τον ορισμό των «μικρών επιχειρήσεων», βρίσκονται όλα εκείνα τα καταστήματα, που αγαπάμε και βλέπουμε σε καθημερινή βάση. Ένας φούρνος, το ζαχαροπλαστείο, το κατάστημα με είδη δώρων ή είδη ρουχισμού, το μικρό μαγαζί με είδη πληροφορικής, το βιβλιοπωλείο, το κομμωτήριο και τόσα άλλα καταστήματα που βρίσκονται σε κάθε συνοικία της πόλης.

 

Η Mastercard στέκεται στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων

 

Τα καταστήματα αυτά δίνουν ζωή στη πόλη μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων, λοιπόν, είναι υπόθεση όλων μας, και πάνω σε αυτή την προσπάθεια η Mastercard δίνει σε όλους τους καταναλωτές ένα επιπλέον κίνητρο για να τις ενισχύσουν. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας τη Mastercard® κάρτα σας για τις ανέπαφες συναλλαγές σας (με κάρτα ή κινητό τηλέφωνο) σε μικρές επιχειρήσεις, από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 10 Δεκεμβρίου, έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία από τις 500 προπληρωμένες κάρτες αξίας €50.

 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται σε μια σειρά από δράσεις ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων, που υλοποιεί η Mastercard. Είναι χαρακτηριστικό ότι  οι τρεις μικρές επιχειρήσεις που οι ίδιοι οι καταναλωτές ανέδειξαν, μέσω της σχετικής ενέργειας που πραγματοποίησε η εταιρεία νωρίτερα φέτος στο Instagram, απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη που τους παρέχει η Mastercard, έτσι ώστε να λάβουν τις υπηρεσίες και τις λύσεις που θα τις βοηθήσουν να αναβαθμίσουν τη λειτουργία τους και να καλύψουν τις ανάγκες τους.

 

Η Mastercard αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο για να πραγματοποιεί κανείς τις καθημερινές οικονομικές συναλλαγές του, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντάς μας ουσιαστικά κίνητρα για να ενισχύουμε τις αγαπημένες μας τοπικές επιχειρήσεις, που μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.