Η Edenred βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Mobile Excellence Awards

Η Edenred βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Mobile Excellence Awards Facebook Twitter
0

Άλλη μία διάκριση απέσπασε η Edenred στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards της Boussias Communications, όπου είχε την τιμή να βραβευθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, η Edenred απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία “Food & Drink Mobile Applications” για την εφαρμογή MyEdenred®.

Μέσω των ενισχυμένων λειτουργιών της Mobile εφαρμογής MyEdenred®, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, στοχεύει στην παροχή μίας απόλυτα self-service εμπειρίας με την ασφάλεια αλλά και την ευκολία χρήσης στο επίκεντρο των συναλλαγών και των υπηρεσιών της. Έτσι, η εφαρμογή MyEdenred®, διακρίθηκε για 3η συναπτή χρονιά στην κατηγορία της, ως επιβράβευση της διαρκούς της εξέλιξης.

Η εφαρμογή αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των κατόχων καρτών Edenred διαθέτοντας πολλαπλές λειτουργίες. Από την απευθείας προσθήκη των καρτών στα ψηφιακά τους πορτοφόλια, την αυτόνομη διαχείριση 24/7 και των έλεγχο υπολοίπου και ιστορικού συναλλαγών μέχρι τις άμεσες ενημερώσεις με την πραγματοποίηση συναλλαγών και τον εύκολο εντοπισμό των συνεργαζόμενων καταστημάτων με πολλαπλές δυνατότητες αναζήτησης, η εφαρμογή MyEdenred® εξελίσσεται διαρκώς και είναι εδώ ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και τους χρήστες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην κατεύθυνση αυτή αποτελούν οι mobile πληρωμές με κάρτες Edenred, καθώς πλέον ο χρήστης έχει την δυνατότητα να προσθέσει την κάρτα του στο digital wallet της προτίμησής του (Edenred Pay, Apple Pay & Google Pay) και να απολαύσει ανέπαφες mobile συναλλαγές εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

«Για εμάς στην Edenred, η πρόοδος και η καινοτομία ήταν και είναι πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, αλλά και στην εμπειρία του χρήστη, αντιμετωπίζοντας την μεγάλη πρόκληση της πανδημίας ως μία ευκαιρία επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών μας. Τα Mobile Excellence Awards έχουν καθιερωθεί ως ο πιο σημαντικός θεσμός επιβράβευσης στον χώρο του mobile αναδεικνύοντας την καινοτομία σε εφαρμογές, υπηρεσίες και υποδομές. Το φετινό βραβείο – όπως και τα δύο προηγούμενα - αποτελεί  την καλύτερη επιβράβευση για την σταθερή εξέλιξη της εφαρμογής MyEdenred®, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες δυνατότητες και λειτουργίες που αποσκοπούν στην βέλτιστη ψηφιακή εμπειρία για τον χρήστη», δήλωσε ο ΙΤ Director της Edenred Ελλάδος, κος Θάνος Αμπάζης.

Τα Mobile Excellence Awards 2022 διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, με την υποστήριξη της ΕΕΚΤ, του ΣΕΚΕΕ και του ΣΕΠΕ αναδεικνύοντας τα κορυφαία προϊόντα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά του mobile, ενώ η τελετή απονομής τους πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Sofitel Airport.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή MyEdenred®, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr, ή να την κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play Store ή το Apple Store.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Όμιλος Σαράντη μέσω του ΑVA συνεργάζεται με τη FOOD ON «καθαρά από αγάπη» στηρίζοντας κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες

Επιχειρείν / O Όμιλος Σαράντη μέσω του ΑVA συνεργάζεται με τη FOOD ON «καθαρά από αγάπη» στηρίζοντας κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες

Το δείπνο αποτελεί το μέσο του οργανισμού FOOD ON για να έρθουν κοντά κοινωνικά αποκλεισμένοι άνθρωποι που ζουν σε δύσκολες συνθήκες, με ανθρώπους της αγοράς που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την κοινωνικοποίηση και την δικτύωσή τους δίνοντάς τους μια νέα προοπτική για το μέλλον.
THE LIFO TEAM
H κυκλική οικονομία χρειάζεται την παιδεία και τον πολιτισμό

Επιχειρείν / H κυκλική οικονομία χρειάζεται την παιδεία και τον πολιτισμό

Η Polygreen «σφράγισε» την παρουσία της στο φετινό VII Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με κεντρικό μήνυμα ότι η μετάβαση στην κυκλική οικονομία θα έρθει μέσα από την αλλαγή αντίληψης πολιτών και επιχειρήσεων για την έννοια του αποβλήτου
THE LIFO TEAM
Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ στηρίζει τους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Επιχειρείν / Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ στηρίζει τους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Η προσφορά αυτή του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ έχει σκοπό -μεταξύ άλλων- να συμβάλει στην αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει μεν υποβαθμιστεί εξαιτίας των προτεραιοτήτων που θέτει ο πόλεμος, δεν παύει όμως να είναι παρούσα και να ταλαιπωρεί τους συνανθρώπους μας.
THE LIFO TEAM
H κυκλική οικονομία και ο πολιτισμός συναντιούνται στους Δελφούς

Επιχειρείν / H κυκλική οικονομία και ο πολιτισμός συναντιούνται στους Δελφούς

Το Παγκόσμιο Κέντρο για την Κυκλική Οικονομία και τον Πολιτισμό εγκαινιάζει η Polygreen στο ιστορικό «Τουριστικό Περίπτερο Αγίου Λουκά» στους Δελφούς, το οποίο σχεδίασαν και δημιούργησαν οι κορυφαίοι Έλληνες αρχιτέκτονες Δημήτρης και Πέτρος Πικιώνης.
THE LIFO TEAM
«Εταιρία της Χρονιάς» ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στα Building Materials Awards

Επιχειρείν / «Εταιρία της Χρονιάς» ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στα Building Materials Awards

Απέσπασε τιμητική διάκριση για τη συνεισφορά του στον κλάδο και 4 βραβεία για τις προηγμένες λύσεις που προσφέρουν τα Ειδικά Σκυροδέματα και τα «πράσινα», υψηλής τεχνολογίας, προϊόντα του σε σκυρόδεμα, τσιμέντο και εκτοξευόμενο τσιμεντοειδές κονίαμα.
THE LIFO TEAM
Η Speedex καλωσόρισε τους δρομείς στο #LastMile του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Επιχειρείν / Η Speedex καλωσόρισε τους δρομείς στο #LastMile του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Με μήνυμα «κάθε τερματισμός και μία νέα αφετηρία» και με τις μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Ελένης Μανουσάκη, η SPEEDEX καλωσόρισε την Κυριακή 20/03 τους δρομείς του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας στο #LastMile της απόστασης.
THE LIFO TEAM
3 σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν στην Αττική με ευρωπαϊκούς πόρους προς όφελος των πολιτών

Επιχειρείν / «Η Ευρώπη στην περιοχή μου»: 3 σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν στην Αττική με ευρωπαϊκούς πόρους προς όφελος των πολιτών

Η πρωτοβουλία, μια κοινή προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στοχεύει στην ανάδειξη 3 έργων που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ευημερίας των κατοίκων της Αττικής.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ