H ALUMINCO Superbrand 2021-2022!

H ALUMINCO Superbrand 2021-2022! Facebook Twitter
0

Η ALUMINCO, κορυφαία εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου  στην Ελλάδα με εδραιωμένη θέση σε διεθνείς αγορές συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη δημιουργία προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Ο διεθνής θεσμός των Superbrands εξελίσσεται σε 91 χώρες σε όλο τον κόσμο και διεξάγεται στην Ελλάδα από το 2005. Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2021-2022 έγινε βάσει βαθμολογίας της 15μελούς Κριτικής Επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε 37 διαφορετικές κατηγορίες.

Η διάκριση της ALUMINCO στα “SUPERBRANDS Greece 2021-2022” στην κατηγορία «Πρώτες Ύλες και Υλικά Κατασκευών» έρχεται να επιβραβεύσει τη μεγάλη ανάπτυξη της εταιρίας και την ενεργό παρουσία της σε μια σειρά εμβληματικών έργων, όπως:

- διεθνή παρουσία και μακροχρόνιες συνεργασίες σε περισσότερες από 60 χώρες.


- πωλήσεις που θα ξεπεράσουν τα 50 εκ. ευρώ το 2021, με την εξαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης να αγγίζει το 55%.


- το tailor made σύστημα πρόσοψης του νέου τερματικού σταθμού του αναβαθμισμένου «Αεροδρομίου Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη και κορυφαία αρχιτεκτονικά συστήματα για την αναβάθμιση και τις επεκτάσεις των 9 εκ των 14 τοπικών αεροδρομίων σε όλη την Ελλάδα, από την Fraport Greece.


- το πρόγραμμα “A Planet to Love”, μέσω του οποίου η ALUMINCO εργάζεται με ολοκληρωμένες δράσεις γύρω από το ζήτημα της βιωσιμότητας σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, εκπαιδεύοντας τους τελικούς καταναλωτές, παράγοντας προϊόντα με χαμηλότερο αποτύπωμα CO2 και αναπτύσσοντας συστήματα αλουμινίου για παθητικά κτίρια.


Σύμφωνα με τον Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας της ALUMINCO κο Σπ. Γριβέα, «η σφραγίδα αριστείας των Superbrands βρίσκει την εταιρία σε τροχιά ανάπτυξης και σχεδιασμού νέων προϊόντων με διαβαθμισμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, εξελισσόμενο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με έμφαση στο Περιβάλλον, τους Εργαζόμενους και τις Τοπικές Κοινωνίες, συνεχίζοντας την 40ετή πορεία ποιότητας και εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.»

Για περισσότερες πληροφορίες: aluminco.com

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 2.12.2021

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Επιχειρείν / Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Μια ημερίδα με θέμα την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. 
THE LIFO TEAM
 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ