Το Bioiatriki+ επιβραβεύει το σεβασμό στο περιβάλλον

Το Bioiatriki+ επιβραβεύει το σεβασμό στο περιβάλλον Facebook Twitter
0

Το Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Bioiatriki+ συμμετέχει με χαρά στο πρόγραμμα “The Green City”, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης στην Ευρώπη.

Το Bioiatriki+ επιβραβεύει το σεβασμό στο περιβάλλον στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, με 5 προσφορές διατροφολογικών υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές.

Μεταξύ άλλων, προσφέρεται τρισδιάστατη ανάλυση σώματος, λιπομέτρηση, εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο και διατροφολογικές συνεδρίες.

Το Bioiatriki+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, παρέχει πλήρεις υπηρεσίες που έχουν στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και την ευζωία.

Το Κέντρο στελεχώνεται από έμπειρους επιστήμονες, εξειδικευμένους στο πεδίο της Κλινικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας και της Φυσικής Αγωγής ενώ διαθέτει υπερσύγχρονο εργομετρικό εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων, διαθέτει τη μοναδική πλατφόρμα τρισδιάστατης ανάλυσης σύστασης σώματος FIT3D.

Το Bioiatriki+ επιβραβεύει το σεβασμό στο περιβάλλον Facebook Twitter

Το πρόγραμμα “The Green City”, είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης, που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ. Μέσω του προγράμματος, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά τους και να κερδίζουν πόντους τους οποίους εξαργυρώνουν µέσω των συνεργατών του προγράμματος.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και την επιβράβευση της ανακύκλωσης:

Bioiatriki+ Αθήνας 210 6966282

Όλα τα νέα του Bioiatriki+ στην ιστοσελίδα του, σε Facebook και Instagram.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Επιχειρείν / Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Μια ημερίδα με θέμα την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. 
THE LIFO TEAM
 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ