Αριστείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ιουλία Τσέτη

Αριστείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ιουλία Τσέτη Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με Αριστείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τη συνολική της προσφορά στον κλάδο του φαρμάκου, της υγείας και του επιχειρείν, τιμήθηκε η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιός MSc, Επίτιμη Διδάκτωρ Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ & του παν. Πατρών, το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιουλίου 2025 στη Γλυφάδα- Domus Αστέρια, στην έναρξη των βραβείων-θεσμού για το ελληνικό επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network. 

Το Αριστείο επιδόθηκε στην Ιουλία Τσέτη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη και το έργο της προέδρου του, που αγγίζει τη δημόσια υγεία, την οικονομία, την έρευνα αλλά και την κοινωνία.  

Αριστείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ιουλία Τσέτη Facebook Twitter

Εμφανώς συγκινημένη η επικεφαλής του ΟΦΕΤ, παραλαμβάνοντας τη σημαντική διάκριση- η οποία απονέμεται πρώτη χρονιά από τη DIRECTION- αφιέρωσε το Αριστείο σε όλες τις γυναίκες που τολμούν, αλλά και όλες όσες ασχολούνται με τις βιοεπιστήμες, τονίζοντας ότι πρέπει να παίρνουμε ρίσκα και να κυνηγάμε τα όνειρά μας.  

Όπως τόνισε ο εκδότης - διευθυντής της Direction Business Network, Ευάγγελος Παπαλιός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο «θεσμός έχει χτιστεί για να τιμά τους αληθινούς ηγέτες του εγχώριου επιχειρείν που αποδεικνύουν -όχι στα λόγια αλλά με πράξεις- ότι η ανάπτυξη είναι εφικτή όταν υπάρχει σχέδιο, στρατηγική, αποφασιστικότητα και πίστη στο στόχο». 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές των κλάδων, που αποτελούν κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών τομέων της ελληνικής οικονομίας.  

Αριστείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ιουλία Τσέτη Facebook Twitter

Η ναυαρχίδα του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη UNI-PHARMA βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ανάπτυξη και Επενδύσεις», για τη σταθερή αναπτυξιακή πορεία και τις δυναμικές επενδυτικές της κινήσεις. Τη διάκριση παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, Αθανάσιος Αρχοντίκης.  

Από το 2010, όταν επικεφαλής του Ομίλου ανέλαβε η Ιουλία Τσέτη, έχουν πραγματοποιηθεί επενδύσεις άνω των 150 εκατ. ευρώ. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, υλοποιήθηκε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στο χώρο: το βιοκλιματικό εργοστάσιο της UNI-PHARMA, μία μονάδα state-of-the-art, με ρομποτικά συστήματα και τεχνολογίες αιχμής. Τα επόμενα χρόνια, ανακαινίστηκε ριζικά το πρώτο ιστορικό εργοστάσιο της UNI-PHARMA, εντάχθηκαν νέες γραμμές παραγωγής στην InterMed, ιδρύθηκε η εμπορική εταιρεία Pharmabelle στην Κύπρο, ολοκληρώθηκε ένα υπερσύγχρονο logistics center και εγκαινιάστηκε η μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UNIHERBO στα Οινόφυτα. 

Το 2017, ιδρύθηκε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κλέων Τσέτης», η οποία μέχρι σήμερα έχει αποδώσει 46 υποτροφίες σε φοιτητές επιστημών υγείας, με στόχο την ενίσχυση της νέας γενιάς ερευνητών και την ανάσχεση της επιστημονικής μετανάστευσης.  

Τα προϊόντα του Ομίλου, εξάγονται σε 75 χώρες με την εμπορική τους ονομασία UNI-PHARMA και InterMed. 

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στην τελετή εκδήλωσης, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην 12η έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε.- 

#UNI_PHARMA #InterMed 

www.uni-pharma.gr  

www.intermed.com.gr  

Αρχική - ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ 

 

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

Επιχειρείν / «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

Πάνω από 1.400 διανυκτερεύσεις δωρεάν φιλοξενίας προσφέρθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε ασθενείς από την επαρχία.
THE LIFO TEAM
Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο TWINVEST

Επιχειρείν / Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο TWINVEST

Η συμμετοχή της ΔΕΗ στο TWINVEST εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου για την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων, την υποστήριξη βιώσιμων επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη μετάβαση προς ένα ενεργειακό μέλλον όπου η τεχνολογία και η πράσινη ανάπτυξη συμβαδίζουν.
THE LIFO TEAM
H Lidl Ελλάς δεσμεύεται για την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων ευαισθητοποιώντας το ευρύ κοινό με στόχο ένα καλύτερο αύριο

Επιχειρείν / H Lidl Ελλάς δεσμεύεται για την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων ευαισθητοποιώντας το ευρύ κοινό με στόχο ένα καλύτερο αύριο

Με πλήρη συνείδηση και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, η Lidl Ελλάς, υλοποιεί την καμπάνια «η δύναμή μας» με σεβασμό στο φαγητό και στόχο την ενημέρωση για την υπεύθυνη κατανάλωση.
THE LIFO TEAM
ΔΕΗ: Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του μεγάλου αιολικού πάρκου στη Ρουμανία

Επιχειρείν / ΔΕΗ: Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του μεγάλου αιολικού πάρκου στη Ρουμανία

Το νέο αιολικό πάρκο θα αποτελείται συνολικά από 23 ανεμογεννήτριες και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2025, συμβάλλοντας σημαντικά στην οργανική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ΑΠΕ του Ομίλου ΔΕΗ.
THE LIFO TEAM
Dialectica: Παγκόσμια έρευνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη σε 1,594 μεγάλες εταιρείες

Επιχειρείν / Dialectica: Παγκόσμια έρευνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη σε 1,594 μεγάλες εταιρείες

Η έρευνα αποτυπώνει το βαθμό ενσωμάτωσης της Tεχνητής Nοημοσύνης στις λειτουργίες των εταιρειών, εστιάζοντας παράλληλα και στις βασικές τάσεις και προκλήσεις που συνδιαμορφώνουν το τοπίο.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς διακρίνεται για 8η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις “The Most Sustainable Companies in Greece”

Επιχειρείν / Η Lidl Ελλάς διακρίνεται για 8η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις “The Most Sustainable Companies in Greece”

Eντάσσεται στην ηγετική ομάδα των “Sustainable Companies” και “The Most Sustainable Companies in Greece 2025”, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην εφαρμογή και προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.
THE LIFO TEAM