Επιτέλους καλοκαίρι... Η εποχή που προστάζει να γεμίσεις από στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε προβληματίζει και να απολαύσεις ποιοτικό προσωπικό χρόνο. Ξέφυγε από την απαιτητική καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί και πάρε χρόνο για σένα και μόνο για σένα.

 

Κάνε μια βόλτα στην παραλία, αφιέρωσε στον εαυτό σου μια ώρα άσκησης ή χρόνο με φίλους, που έχεις καιρό να τους δεις. Άκουσε ξανά τα αγαπημένα σου cd, διάβασε αυτό το άρθρο που έκανες save στα Favorites, γιατί δεν προλάβαινες και απόλαυσε το αγαπημένο σου παγωτό! Τι καλύτερο από ένα Nirvana Vanilla & Muffin και ελεύθερος χρόνος για σένα;

 

Το Nirvana δημιούργησε την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού, ταιριάζοντας μοναδικά τη βελούδινη βανίλια με λαχταριστά κομμάτια Muffin, μέσα σε πλούσιο σιρόπι σοκολάτας. Σε κάθε κουταλιά παγωτού Nirvana Vanilla & Muffin, ανακαλύπτεις την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης. Σε καλεί να ρίξεις για λίγο τους έντονους ρυθμούς, να ανασυγκροτηθείς και να βρεις ξανά τον εαυτό σου, το χαμόγελό σου και την καλή σου διάθεση!

 

Με γεύσεις που έχουν αγαπηθεί περισσότερο από κάθε άλλο παγωτό, όπως το Cookies & Cream, το Pralines & Cream και το Chocolate & Choco Chips, το Nirvana διαθέτει μεστή γεύση και κρεμώδη υφή, και σε εμπνέει να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με όλες σου τις αισθήσεις. Σε καλεί να επανασυνδεθείς με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας ένα γευστικό και ποιοτικό παγωτό.

 

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την κουραστική καθημερινότητα, χαλάρωσε... Βρες ξανά το χαμόγελό σου, βρες ξανά τον εαυτό σου και συνέχισε τη μέρα σου με το απολαυστικό Nirvana Vanilla & Muffin! Αναζήτησέ το στα πράσινα ψυγεία!