Το Comet είναι ένας κομήτης αμερικάνικης γευστικής κουλτούρας που ήρθε για να αποδείξει ότι η γαστρονομία μπορεί να είναι street. Θα το καταλάβεις μόλις δοκιμάσεις κάποιες από τις προτάσεις όπου πρωταγωνιστούν τα smash burgers και η χαλαρή ατμόσφαιρα.

 

Το μεγάλο graffiti με τον αστροναύτη-μπέργκερ σε προετοιμάζει για τις «διαστημικές» γεύσεις που κάνουν το street food μια εκλεκτή επιλογή γεύσης. Με τις φρέσκιες, εκλεκτές πρώτες ύλες να παίζουν βασικό ρόλο, το μενού κάθε τόσο ανανεώνεται ώστε να δοκιμάζεις πάντα κάτι καινούργιο. Στον χειμωνιάτικο κατάλογο θα βρεις το Burger Grandurger, ένα αφράτο potato bun με μοσχαρίσιο διπλό μπιφτέκι, διπλό τσένταρ, pulled pork, πίκλα αγγούρι, coleslaw, ranch sauce και spicy buffalo sauce, αλλά και το Black Mamba με ψωμάκι από χαρούπι και άνθρακα, μοσχαρίσιο διπλό μπιφτέκι, τυρί προβολόνε, crispy onions, φύλλα ρόκας και truffle mayo. Το Comet αντιπροσωπεύει την αμερικανική γευστική παράδοση όπως και το Burger Surf ‘n’ Turf –επίσης ψωμάκι από χαρούπι και άνθρακα– με μοσχαρίσιο διπλό μπιφτέκι που συνδυάζεται με γαρίδα σε panko, διπλό τσένταρ, iceberg, μαγιονέζα kimchi και χειροποίητη πίκλα από μοβ λάχανο.

 

Comet Street Gourmet

 

Οι εστιατορικές τεχνικές που παίρνουν τη μορφή του street food δημιουργούν μια εξαιρετική γευστική πρόταση που πλαισιώνεται από διάφορα ορεκτικά όπως τα chicken strips με παναρισμένο στήθος κοτόπουλο που έχει μαριναριστεί σε butter milk με ranch sauce.

 

Για το τέλος, μην παραλείψεις το γλυκό Snickers με sable bretton, φιστίκια, σοκολάτα γάλακτος, αλμυρή καραμέλα, φιστικοβούτυρο και σοκολάτα bitter. Το κατάλληλο φινάλε για ένα american based γεύμα που φλερτάρει με την υψηλή γαστρονομία.

 

Σωκράτους 3, Μελίσσια, 210 7001407

Instagram: Comet Street Gourmet

Οδηγός Γεύσης