Μια ολοήμερη εμπειρία γευστικών twists σε περιμένει καθημερινά στο Ciel Athens με παρέα την εκπληκτική πανοραμική θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και του Ναού του Ηφαίστου.

 

Στον 6ο όροφο, η ευρύχωρη ταράτσα του Ciel σε προσκαλεί από νωρίς το πρωί, έως αργά το βράδυ να αποσυμπιέσεις την ψυχή σου στο πιο όμορφο location της πόλης και να αισθανθείς την αληθινή ελληνική φιλοξενία. O χώρος είναι πλήρως ανακαινισμένος από τον ντασαινερ Στράτο Χιωτέλη.

 

CIEL ATHENS

 

Με ένα καλό χαρμάνι καφέ και πολλές επιλογές brunch, το Ciel Athens σε καλημερίζει στο roof με έναν κατάλογο γεμάτο με έντονο το μεσογειακό στοιχείο και με κάποιες μοντέρνες παραλλαγές που θα φέρουν στο αποκορύφωμα όλη την γαστρονομική σου εμπειρία. Το πρωινό έχει ως πρωταγωνιστή το θρεπτικό-χορταστικό αυγό σε όλες του τις νόστιμες εκδοχές, δίνοντάς σου το κατάλληλο push για να ξεκινήσεις σωστά η ημέρα σου.

 

Όταν το εκθαμβωτικό αστικό τοπίο πάρει τo lunchtime style του, τα mains μπαίνουν στο παιχνίδι των γευστικών σου επιλογών. Must try, ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με χυλοπιτάκι και ξινομυζήθρα ή το σνίτσελ χοιρινό με σάλτσα μπεαρνέζ και ψητά λαχανικά. Μάλιστα, αν είσαι τύπος του σνακ, θα βρεις μια πλούσια λίστα με τραγανή πίτσα, λαχταριστά μπέργκερ αλλά και γλυκές ή sharing εκδοχές που θα μπορείς να απολαύσεις και με την παρέα σου all-day δίπλα στο πιο μαγευτικό view της πρωτεύουσας.

 

CIEL ATHENS

 

Αφού απολαύσεις τα στρώματα γεύσης και υφής που κρύβονται σε κάθε μπουκιά και αφήσεις τις αισθήσεις σου να απολαύσουν την γαστρονομική συμφωνία, είναι και η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσεις ένα από τα δημοφιλή signature cocktails που θα ταιριάξει σ’ εσένα ή σε ένα food friendly κρασί, για μια ξεχωριστή pairing εμπειρία.

 

Φωλιασμένο στην καρδιά της Αθήνας, το Ciel, χάρη στο ατμοσφαιρικό design του, θεωρείται ως η αίγλη του ιστορικού κέντρου.

 

CIEL ATHENS

 

Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως, 210 3314727,

[email protected]

www.cielathens.gr

Facebook: Ciel Athens

Instagram: ciel_Athens

Οδηγός Γεύσης