Ο Δημήτρης και η Σοφία Στυψίδη κατάφεραν εν μέσω πανδημίας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν τον Οκτώβριο του 2021 τον δικό τους φούρνο-ζαχαροπλαστείο. Το  ΈνΖυμω είναι ένας παραδοσιακός μεν, αλλά πολύ σύγχρονος χώρος για όσους λατρεύουν τα αρτοσκευάσματα και τα λαχταριστά γλυκά, με το τσουρέκι του να έχει γίνει ήδη σημείο αναφοράς.

 

Σταθερή επιλογή για τους λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων που καταφθάνουν στην Καλλιθέα από διαφορετικά σημεία της Αθήνας, το  ΈνΖυμω φημίζεται όχι μόνο για τις υπέροχες γεύσεις του αλλά και για τη δημιουργικότητα που βγάζει σε κάθε συνταγή με βάση τις καινοτόμες τεχνικές αλλά και τις premium πρώτες ύλες. 

 

Το μαγευτικό τσουρέκι του, που έχει κάνει πολλούς Αθηναίους να «ξενιτευτούν» για να το δοκιμάσουν, είναι συνταγή από έναν Κωνσταντινουπολίτη «μάστορα» αρτοποιό, με κάποια extra μυστικά του Δημήτρη και της Σοφίας που το κάνουν ανάρπαστο. Μαστιχωτή υφή, χρυσαφένια όψη, μεθυστικά αρώματα και ακαταμάχητη γεύση συνδυάζονται για να σε ξετρελάνουν από την πρώτη κιόλας μπουκιά. Προσφέρεται σε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές εκδοχές, όπως το αγαπημένο bueno, το κλασικό πλέον κάστανο, η κολασμένη λευκή ή γάλακτος σοκολάτα αλλά και οι φρουτώδεις παραλλαγές, όπως βερίκοκο, κεράσι και λεμόνι. 

 

ΈνΖυμω
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Φυσικά, στο  ΈνΖυμω θα βρεις ποικιλία από ψωμιά, σφολιάτες, κουλούρια και γλυκά, όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι. Ακόμη κι αν προσέχεις λίγο παραπάνω τη διατροφή σου, θα βρεις μεγάλη ποικιλία από homemade μπάρες δημητριακών και άλλες healthy επιλογές.

 

Αυτός ο φούρνος έχει όλα τα σπιτικά χαρακτηριστικά αλλά και τη σύγχρονη ματιά που σε κερδίζουν καθημερινά. Μαζί με τις γεύσεις θα βρεις μια ευγενική και χαμογελαστή ομάδα που μπαίνει αμέσως στην καρδιά σου αλλά και στο σπίτι σου. 

 

Μεταμορφώσεως 69 & Ταγματάρχου Πλέσσα, Καλλιθέα, 210 9410464

Facebook: ΕνΖυμω Καλλιθεα

Instagram: enzym_w

Οδηγός Γεύσης