Στο Italus η γευστική απόλαυση γίνεται μια μοναδική αναζήτηση στην καρδιά της Kαλλιθέας. Με ένα πλήρες και ποικίλο μενού all-day brunch, το Italus προσφέρει, πέραν των αναμενόμενων απολαυστικών πρωινών πιάτων, όπως τα αγαπημένα pancakes με Βueno και φράουλες, και εκπληκτικά πιάτα όπως τα scrambled eggs μέσα σε κρουασάν βουτύρου ή αναζωογονητικούς χυμούς detox και fitness. 

 

Τα παιδικά μας μενού αποτελούν μια ιδανική επιλογή, ενώ οι λάτρεις της σαλάτας μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από φρέσκες σαλάτες. Αλλά η εμπειρία του Italus δεν σταματάει εκεί. Το δροσερό περιβάλλον του μαγαζιού δημιουργεί τον ιδανικό χώρο για να απολαύσετε ένα χαλαρό after work απογευματινό aperitivo.

 

Επιπλέον, το Italus διαθέτει χώρο για baby showers, παρουσιάσεις βιβλίου και εταιρικά events, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν την εμπειρία του. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Choco Cup, το ποτήρι που τρώγεται αφού πιείτε τον καφέ σας, και να ανακαλύψετε γιατί έχει κάνει θραύση στα social media. Με μοναδικά special deals και εκπτωτικές κάρτες για φοιτητές, το Italus σας προσκαλεί να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης στην καρδιά της πόλης.

 

Ελάτε να ανακαλύψετε το Italus και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στην Καλλιθέα.

 

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα, 21 09512341 

www.italus.gr

Οδηγός Γεύσης